2777
2789

چکارا کنم که تو اون خونه کارام کمتر باشه ؟ با توجه به اینکه کارمند هم هستم و نصف روز خونه نیستم  . تو این دوماه از الان شروع کنم به شستن همه چی و بذارم تو پلاستیک تمیز ؟ همه چی باید شسته بشه از صفر تا ۱۰۰ 

حالا به نظرتون اگه بخوام روزی یه کوچولو وقت بذارم چکارا کنم ؟ کسی تجربه ای داره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من زوده از ماه آخر شروع کن

الان میتونی رختخواب های مهمونت رو بشوری بسته کنی

با ظرف وظروف پذیرایی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

اول ضرف هایی که استفاده نمیکنی بشور و حتما کارتن بگیر براشون درصورت امکان کارتونا داغون نباشن که بدتر میشه همشونو بشور بعد طوری بزار جا کم بگیره و وسیله زیاد ولی جوری که بشه برداشت بعدشم اگر نمیتونی ظریف بارخودش کارگر از صفر تا صد میفرسته همه کاراتو میکنن میبرن اون خونه تمام

فقط خدا

همه وسایل تو کابینت و بشور خشک کن بسته بندی کن 

فرشای کوچیک و جلودریا رو همه رو بشور وجمع کن هفته آخر البته 

همه قابا و وسایل تزیینی و جمع کن 

و کلا همه شستنیا رو انجام بده که کارت کم تر باشه

اهان ببین مبلا رو حسابی سلفون پیچ کن تا آسیب نبینن

کارگرا اصلا دلشون نمیسوره

از وسایلی ک زیاد استفاده نمیکنی شروع کن‌ همه رو بشور و مرتب بسته بندی کن رو هر کارتن هم محتویات دا ...

به نظرت از الان اینکارو کنم واسه دوماه دیگه بدجور نمیشه؟ دل چرکین نمیشم ؟