2777
2789
عنوان

بارداری

310 بازدید | 53 پست

سلام خانوما من از دادم اونم دوبار مثبت شده 

توتاپیک قبلم هست عدد بتام ۱۶۲۳هست 

فک کنم ۴هفتمه این سه روزه از موعد پریم میگزره لباس زیرم لک دیدم ولی خیلی کمرنگ انگاری سایه بود 

اینقدر گریه کردم وناراحت شدم چیزیش نشده باشه 

مال چیه کسی میدونه ؟؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

نترس طبیعیه برو دکتر شیاف استفاده کن

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز وقت دارم برای دکتر 

انشالا که چیزی نشده باشه

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
طبیعیه برای لانه گزینی هست من هفته هفت هستم تا هفته قبل لکه بینی داشتم با شیاف و استراحت زیاد به ...

یعنی لانه گزینی بعد از موعد پری هم هست؟؟؟

چند روزه اس؟؟

باید قلبشو ببینه بعد شیاف بزنه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

نترس.منم سر پسر اولم دقیقن ی هفته بعد آز خونریزی کردم.

خیلی ترسیدم و کلی گریه کردم در حدی ک فشارم اومده بود رو پنج از ترس.

رفتم بیمارستان ماما گفت خیلی از خانوما ماه های اول اینجورین نگران نباش.ی سرم زد و بعدش رفتم پیش دکترم بهم شیاف دادم استفاده کردم خوب شدم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ایشالا که چیزی نیست برو دکتر احتمالا بهت پروژسترون میدن و استراحت زیاد

انشالا توکل برخدا چیزی نباشه 

طبیعیه خیلیا لکه بینی دارن استراحت کن دو هفته دیگه برووسونو ک قلبشم ببینی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الان سونو بدی نی نیت معلومه عزیزم یه سونو بده شیاف هم بگو دکتر بهت بده

امروز وقت دکتر دارم 

چهار هفتمه یعنی نی نی معلومه؟؟

باید قلبشو ببینه بعد شیاف بزنه

نه نیاز نیست 

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
نه نیاز نیست 

عزیزم باید قلب دیده بشه بعد شیاف بزنن بعضی دکترای بی سواد از اول شیاف میدن ب ۸هفته میرسن میبینن بچه قلبش تشکیل نشده بعد با اون شیافایی ک زده مگه سقط میشه جنین ..کار ب کورتاژ میرسه و رحم رو نابود میکنن