بچه ها منذاز ی خانواده پرجمعیت و پر از مشکلم.ی پدرو مادر نا آگاه و بی مسیولیت که زندگی بچه هاشونو نابود کردن.همه خواهرو برادرام خیلی زیبان ولی هرکدومشون بدبخت شدن.بکیشون افسردگی شدید گرفت و مثل دیونه ها رفتارمیکنه بدون روسری و ..میره بیرون درحالیک زیباترین و عاقل ترین دختر شهر بود.یکیشون شوهرش معتادو لاشی و بچه دار نمیشه و…..الانم من تو زندگی متاهلیم و با خانواده همسرم خیلی مشکل دارم و موفق نیستم☹️
خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
همه چی حدی داره مشکلات ما خیلی زیاده ..فکر نکنم هیچ خانواده ای ب قد ما بدشانس باشه..آخه اگ بگم پدرو مادرم نا آگاه و بی ملاحظن پس خدا چی؟چرا خدا واسمون کاری نکردو نمیکنه؟تنها راه نجاتمون مرگه
خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم مشکل تو همه خونواده ها هست. من که انقد فکرو خیال دارم شبو روز کارم گریه شده. از طرفی خونوادم همش مشکلات دارن. بعضی وقتا تنها ارامشمو تو مرگ میبینم