2777
2789
عنوان

کیا از فکروخیال خوابشون نمیبره؟😑

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 49 پست
اخه خدا چطوری کمک کنه ؟ اولا طلاق گذاشته گفته دیدی همسرت ادم نیست جدا شو . ‌دوما بدون روسری بیرون ...

وقتی پدر مادرم حمایت نمیکنن و بلد یستن کجا بره..

خواهرم افسردگی دو قطبی داره.کار به حجاب و بدحجابی نیست..یهو میبینه با لباس خونه رفت تو کوچه خیابون مام خانواده تقریبا مذهبی و آشنایم خوب زشته

منم میگم پدرو مادرمو بیخیال چرا خدا خودش کاری نمیکنه؟اون که هرکاری ازدستش برمیاد

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
عزیزم مشکل تو همه خونواده ها هست. من که انقد فکرو خیال دارم شبو روز کارم گریه شده. از طرفی خونوادم ه ...

مشکل تو همه خانواده ها هست..ولی کم و زیاد..واقعا مشکل بعضی خانواده ها ناعادلانه وغیر منطقی..آخه آدم تاحدی صبر داره

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فکر و خیال میکنم ..

الان بشدت دلم گرفته و اعصابم خراب شده 

بیشتر شبا به این بکر میکنم چرا مادر مدر من باید در زندگیشون خیلی عذاب میکشیدن اونم در شهر غریبدو تانواده هاشونم اصلا یک درصد حمایتشون نمیکردن ؟

چطور دوام اوردن ؟ 

الان از کل فامیلا متنفرم حالم ازشون به هم نیخوره با همشون قطع رابطه کردم .‌ادم حسابشون نمیکنم . مادر بزرگ و.. دارم متنفرم ازشون ‌.مادربزرگم پولداره دریغ از یه حرف محبت امیز یا کمک مالی ‌. 

خدا کجا بود اون زمان ؟ چیکار میکرد ؟ هیچ کمکی به مادر پدرم نکرد اون زمان .

الانم قلبم به درد اومد .‌

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من از فکرو خیال کرونا خوابم نمیبره،همش استرس دارم خدای نکرده خانوادم نگیرن،خدا کنه مرونا خیلی زود بر ...

انشالله..حالا داشتم من باین فکر میکردم کاش همه خانوادم کرونا بگیریم بمیریم هممون از دم کمتر زجر بکشیم😔

منم فکر و خیال میکنم .. الان بشدت دلم گرفته و اعصابم خراب شده  بیشتر شبا به این بکر میکنم چرا ...

اوهوم منم فامیلا همه پولدارن شکر خدا..وقتی تو مهمونیا و مراسماشون میرم از معصومیت خودمون خیلی دلم میگیره

اصلا دوست ندارم دور هم جمع بشیم

۱۶ سالم بود که مامانم ولمون کرد رفت. تو سن ۱۷ سالگی تو بدترین حالت روحی بابام شوهرم داد. شوهرم خوب بود دوسم داشت وضع مالی خوبیم داشت ولی بعد ۱ سال ورشکست شد بدبختی و بدهی شروع شد. حکم جلبشو گرفتن یه سال از شهرمون رفتیم. الان که بدهیا تموم شده من افسردگی شدسد گرفتم با یه بچه. 

اوهوم منم فامیلا همه پولدارن شکر خدا..وقتی تو مهمونیا و مراسماشون میرم از معصومیت خودمون خیلی دلم می ...

خیلی ناراحت میشم وقتی به پدرو مادرم فکر میکنم .

جیا کشیدن خیلی عذابا .‌به علت نبود پول .

اگه پولدار بودن حداقل طعم غریبی و تنهایی وعذاب و.‌‌....‌نمیکشیدن .

من از خارش وبیخوابی خوابم نمیبره😭😭😭

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

من خیلی مشکل تو زندگی داشتیم ولی دل خوشین خانواده ام بود. که متاسفانه پدر و مادرم فوت شدن 

الآنم فکر بچه دار نشدن خیلی اذیتم می‌کنه 

ولی اصلا از خداوند نا امید نیستم. و می‌تونه هیچ وقت تنهام نداشته 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
بگو از مشکلات خونوادت عزیزم سبک میشی

میدونی ما از لحاظ طاهری خانواده زیبایی ام..همه مدتحصیل کرده و از لحاظ اخلاقیم 

خیلی تلاش میکنیم خوب باشیم..ولی پدرمادرم هرچی پول داشتن به هدر دادن..همه مون و مغرور بار آوردن رسیدیم ب سن نوجوانی و جونی هرچی پول و ثروت داشتیم بذفنا رفت..مایی که ی زمانی همه حسرتمونو میکشیدن الان بشدت افت کردیم و شدیم داغونترین خانواده.همه افسرده ایم.

به هر حال من میگم همیشه مردم برای مردم دردسر دچار میکنن .‌

مثلا خواهرت ؟ کی براش دردسر و عذاب درست کرده ؟ شوهرش .‌

زیاد فکر و خیال نکن . مردم کلی مشکلات دارن .

اینکه خواهرت هم همونطوری بیرون میره و....  خودتو ناراحت نکن اصلا ‌ 

ابروتون نمیره اصلانگران  نباش .‌

۱۶ سالم بود که مامانم ولمون کرد رفت. تو سن ۱۷ سالگی تو بدترین حالت روحی بابام شوهرم داد. شوهرم خوب ب ...

منم افسردم ولی با دوره ای شکر گذاری و رقص و خریدو و..خودمو سرپا نگه داشتم

به هر حال من میگم همیشه مردم برای مردم دردسر دچار میکنن .‌ مثلا خواهرت ؟ کی براش دردسر و عذاب درست ...

آبرو نمیره چون دست خودش نیست ولی مگاه تحقیر آمیز بقیه هست.و اینکه خواهرم سالم سالم بود یکی از زیباترین و نجیب ترین دخترای شهر .خیلی حیف شد😔