2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136453 بازدید | 283 پست

كاربري قبلي من از دسترس خارج شده 

قبلا تو همين تاپيك از تجربه تزريق چربي به صورتم صحبت كرده بودم و تجربه ناراحت كننده ام

الان بيشتر از يك و نيم سال از تزريقم ميگذره و اومدم از تجربه ام براتون بعد از اين مدت بگم

ديگه مثل ماه هاي اول صورتم چاق و بدفرم  نيست و ديگه چربي ها روي صورتم جا افتاده شدن ولي از بين نرفتن بعد از اين همه مدت 

قسمت گونه و فك و شقيقه و خط خنده تزريق كرده بودم كه خط خنده و شقيقه كاملا جذب شده اما گونه و فك تا حدي باقي مونده كه بنظرم به زيبايي صورتم افزوده 

اگر تزريق چربي انجام دادين و ناراحت هستين زياد غصه نخوريد 

زمان ميبره ولي مشكلتون حل ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من هایفو انجام دادم پیش خانم دکتر عباسی بدون جراحی خیلی راضی بودم 

دستگاهشون ۱۰ بعدی ۲۰۲۳ آمریکاست شمارشو میزارم برات خواستی باهاش تماس بگیر کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

دوستان بافت چربی بسیاررررررر سنگینه. بعد از یک مدت در اثر سنگینی زیاد باعث میشه در اثر نیروی جاذبه ز ...

عزيزم بنظر شما براي رفع غبغب و افتادگي كناره هاي صورت چه راهكاري پيشنهاد ميدين؟ منظورم راهكارهاي خانگي و ارزان قيمته

تجربه یکی از دوستان که من اینجا کپی میکنم: سلام میخوام تجربه خودم از تزریق چربی رو اینجا ب ...

سلام

شما برای لیفت رفتید نتیجش چی شد الان خوبید

من می خواستم تزریق چربی انجام بدم- پشیمان شدم

صورتم کشیده و استخوانی هست- جای جوش هم دارم

شما پیش متخصص انجام دادی ؟؟ یعنی عوارض عفونت داشته ؟؟ یا بدشده صورتت ؟؟ پس چرا میگن چربی ماندگاری داره وفیلر باید تمدید کرد !!!! صورتی که لاغره وچاق نمیشه ودچارتحلیل ناحیه فک وگونه شده باید چیکار کرد !!!!؟ 

تجربه یکی از دوستان که من اینجا کپی میکنم: سلام میخوام تجربه خودم از تزریق چربی رو اینجا ب ...

ازبس تبلیغ میکنن تواینستا ،الان همه مدل ها صورتشون تپل مپله باگونه های برجسته ، با صورت خودمون مقایسه می‌کنیم صورت  لاغر وگونه فرورفته اعتماد بنفسمو ازدست دادم من صورتم بشدت لاغرشده فکم فرورفته تحلیل گونه ها وچونه .... گول میخوریم   وقتی صورتهای تپل میبینیم، بریم تزریق چربی وفیلر انجام بدیم که قشنگتر بشیم  !!!! 

پیامهارو میخوندم فقط گریه کردم خاک تو سرم کنن من رفتم فیلر زدم ورزش هم میکردم و 6 کیلو وزن کم کردم شش ماه بعده تزریق فیلر صورت من شروع کرد به ورم کردن پیش دکتر رفتم الکی گفت حساسیت داری و این چرت و پرتها بعد هر کی منو میدید میگفت زیر گونه ات چرا سیاه شده تو آینه نگاه کردم دیدم زیرگونه ام تو رفته شده نزدیکه یه ساله زندگیم مختل شده کلی دکتر رفتم برا ورم صورتم بارها آنزیم زدن و هنوز مقداری مونده که قراره دوباره برم آنزیم بزنن و از طرفی این تورفتگی گونه هام خیلی اذیتم میکنن نمیدونم بخاطر تزریق فیلره یا لاغر شدنم خلاصه که هر روز هزار بار به خودم لعنت میفرستم و میگم الهی افسانه عهدنو که این فیلر آشغال رو تزریق کرده درد بی درمون بگیره . کلی هزینه کردم هنوز هم نتیجه نگرفتم مجبور شدم برم ترکیه دنبال دکتر زیبایی اونم گفته اول باید این فیلرهارو حل کنیم بعد ببینیم برا تورفتگیها چیکار میشه کرد یا فیس لیفت میکنیم یا تزریق چربی یا تزریق فیلر معتبر الان پیاهمهارو خوندم از تزریق چربی بشدت ترسیدم                                                        یعنی دلم میخواد بمیرم و راحت بشم                                                                                                                                                                             یا برم خودکشی کنم از این عذاب راحت بشم دیگه خسته شدم یه ساله هیچ جایی نرفتم همش ماسک میزنم نابودبشن این دکترای بیسواد و بی وجدان 

عدم قرینگی هم در تزریق چربی بسیار شایع هست. اما صورتی که خدا بهتون داده حداقل قرینه هست، ۴ روز دیگه ...

سلام منم انجام دادم متاسفانه و خیلی ورزش کردم الان بهترم ولی به قول شما چشمام ریز شدن . میگن درصد خیلی زیادی آب میشه . شما چطور شد بهتر نشدین ؟ 

بچه ها اجازه دارم شماره هاتونو‌ داشته باشم یه گروه بزنیم با هم راحت صحبت کنیم 

اگر کسی تمایل داره درخواست بدید شمارتونو برام بزارید 

من چند تا دکتر پیدا کردم که تخلیرو انجام میدن 

سلام دوستان سپاسگزارم که تجربه هاتونو‌ با ما به اشتراک گذاشتید چون منم قصد تزریق چربی به صورت رو داشتم که با گفته های شما منصرف شدم چون صورتم لاغر شده بود در اثر برنامه چربی سوزیم

و یه  راهی که من استفاده کردم برای چربی سوزی بدنم  ازش و 15 کیلو وزن کم کردم با شما به اشتراک می‌ذارم شاید به درد یه نفر بخوره مخصوصا افرادی که چربی زدم به صورتشون

دوستان اگه میخاین چربیهاتون کم بشه اولا کربوهیدرات هایی مثل نون و برنج و  سیب زمینی وروغنهای گیاهی رو کلا حذف کنید شیرینی و قند و شکر رو به کل از زندگیتون حذف کنید 

فستهای 16 ساعته بگیرید هر روز و و تو تایم غذا خوردن پروتئین وچربیهای مفید و سبزیجات و روغن زیتون استفاده کنید 

بهتون قول میدم اگه به روش گفته شده عمل کنید راحت تو یه ماه پنج شش کیلو کم میکنید و اون دوستانی که چربی صورت زدن حداقل نصف چربی صورتتون آب میشه