2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136582 بازدید | 283 پست
برای رهایی از چربی های تزریق شده به صورت: ۱. بچه ها بعضی از پزشکا، ممکنه بهتون بگن بیا برات آمپول چ ...

راستش من ماه اول رژيم گرفتم كمپرس اب گرم هم استفاده كردم

از همون هفته اول اينكارو شروع كردم

ولي الان بعد از ٩ ماه هنوز يه مقدار هست😔

اگه دوسش داشتم حتما سر دو ماه از بين ميرفت ولي چون از اين چربي ها متنفرم از بين نميرن

البته رژيم و كمپرس اب گرم بي تاثير نبود  واقعا تاثير به سزايي داشت مخصوصا شقيقه هام يه سمتش گلوله هم بود كمپرس اب گرم رو فشار ميدادم همون دو ماه اول شقيقه هام از بين رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم برا شما گلوله گلوله مونده؟ برا من قسمت زاويه سازي فك الان ٩ ماهه هنوز از بين نرفته متنفرم از ...

من زیر چشمم گلوله شده. زوایه فک هم زدم که خیلی ژشتم کرده و اصلا قشنگ نشده فقط صورتمو پهن کرده. یکسال و نیم گذشته اما تکون نخورده. زیر چشمم که باید کامل جراحی بشه اما فک رو فکر کنم باید لیپو کنم😢

من زیر چشمم گلوله شده. زوایه فک هم زدم که خیلی ژشتم کرده و اصلا قشنگ نشده فقط صورتمو پهن کرده. یکسال ...

اره واقعا زاويه فك ادمو زشت و دفرمه و مصنوعي ميكنه

خيلي بده 

كاش يه راهي بود ميتونستيم بدون هزينه از بين ببريمشون 

اگه تا الان از بين نرفتن فكر ميكنم از اين موقع به بعد هم از بين نرن

فاميل ما دو سه بار چربي تزريق كرده يك درصدش براش باقي نمونده

اونوقت شانس ما😕😕😕

فكر كنم توي صورت خانماي جوان ماندگاري بيشتري داره

راستي شوهرم هي بهم ميگه چه خبرته غبغب دراودي

بعد از خوندن اين تاپيك متوجه شدم از چربي هاي تزريق شده فك كنم تو غبغبم ريخته

اره واقعا زاويه فك ادمو زشت و دفرمه و مصنوعي ميكنه خيلي بده  كاش يه راهي بود ميتونستيم بدون ه ...

آره مال منم اصلا آب نشدن، دیگه بعیده آب بشه. همه میرن چربی لپ و غبغب رو تخلیه میکنن که پایین صورتشون باریک به نظر برسه، بدتر صورت من پهن شده از پایین😢 زوایه فک با چربی اصلا خوب درنمیاد، چون چربی اصلا ظرافت نداره.

آره مال منم اصلا آب نشدن، دیگه بعیده آب بشه. همه میرن چربی لپ و غبغب رو تخلیه میکنن که پایین صورتشون ...

دقيقا

وگرنه گونه الان بعد از اين مدت بنظرم خوبه فقط قسمت فك رو مخه

من الان رفتم عكسهاي يكي دو ماه اول رو توي گوشيم نگاه كرزم

احساس ميكنم اصلا كمتر نشده

چون اون ماه هاي اول رژيم گرفته بودم كاهش حجم پيدا كرده بود الان وزنم بالا رفته بيشتر شده😕

كاش لاقل خدا يه اراده بهم بده وزنمو كم كنم

به نظرم باید به فکر چاره و درمان باشیم، تا کی باید هرروز غصه بخوریم و حسرت قیافه قبلی خودمونو داشته باشیم…. نباید خودمونو گول بزنیم. اینکه به مرور به قیافه قبلی خودمون برگردیم غیرممکنه فقط به مرور به چهره جدید عادت میکنیم و برامون شاید عادی میشه

فکر کن الان دکترا با پول امثال منو شما دارن عشقو حال میکنن، ماهم باید بشینیم هرروز غصه بخوریم. البته این پولا هم خوردن نداره، من هر روز نفرین میکنم دکترمو….

سر قضیه کلینیک سینا که منفجر شد و چندتا از این دکترای زیبایی فوت کردن، پیش خودم گفتم شاید این نتیجه آه و نفرین یکی از همین کسایی باشه که سر همین کارهای زیبایی به نتیجه دلخواه نرسیدن و دکتر هم پولشو گرفته و عین خیالش نبوده… 

از ماست که بر ماست

بلانسبت شما، از خریت خودمه. من اصلا اهل کارای زیبایی نبودم. قبل از مهاجرتم یکی از دوستام گفت، همش سرت تو کتاب بوده، همه ایرانیا که مهاجرت کردن میان ایران برای کارای زیبایی. تو هم قبل از رفتن بیا یه کاری کن. منم خر شدم، عجله ای و بدون تحقیق این بلارو سر خودم اوردم. هرچی سرم بیاد حقمه. 

تزریق چربی به ساعد چطور هست؟ از کجا چربی برداشته میشه؟ اگر کسی اطلاعی داره لطفا بگه. من 34 سالمه و ساعد خیلییی لاغری دارم. بدنسازی هم امتحان کردم اما تغییر خیلی کمی رخ داد. اونقدر ساعدم لاغره که روم نمیشه لباس استین کوتاه بپوشم.

سلام عزیزم من میخام تزریق چربی برای پاهام انجام بدم بنظرتون به مرور بد میشه یا آب میشه ؟ باید انجام ...

برای افزایش حجم پا فقط بدنسازی خوبه. ران و ساق پا ماهیچه های بزرگی داره و سریع فرم میگیره. تا 6 ماه بدنسازی فرم پاتون همونی میشه که میخواید. من سه ماه رفتم بازوم و پاهام یکم فرم گرفت. بازوم که خیلی قشنگ و پف کرده شد. پاهام هم داشت فرم میگرفت که ادامه ندادم. ولی توصیه من فقط بدنسازیه

قراره تو این پست تبلیغات نباشه…. دیگه حالم از این تبلیغات بهم میخوره…. همش تصنعی و غیر واقعی. م ...

ممنونم از راهنماییتون،من هم با اینکه چند ساله در حال مقاومت بودم ولی داشتم وسوسه میشدم،نظرتون در مورد بوتاکس چیه؟من در حال نزدیک شدن به ۴۰ سالگی هستم نمیدونم کار درست چیه همیشه از خودم راضی بودم ولی نمیدونم تویه این سن بهتره یه دست کاری بکنم یا نه

ممنونم از راهنماییتون،من هم با اینکه چند ساله در حال مقاومت بودم ولی داشتم وسوسه میشدم،نظرتون در مور ...

سلام. منم بزودی ۴۰ ساله میشم. مجردم. صورتم خیلی کوچیک و لاغره. با مطالب دوستان منصرف شدم که ژل یا چربی تزریق کنم. 

سلام. منم بزودی ۴۰ ساله میشم. مجردم. صورتم خیلی کوچیک و لاغره. با مطالب دوستان منصرف شدم که ژل یا چر ...

بیشتر مواقع بهم میگن چون خیلی صورتت لاغره ازدواج نکردی. درحالیکه میدونم اشتباهه و با خوندن مطالب دوستان دیکه میخوام خودمو دوس داشته باشم و بخاطر حرف و تایید دیگران صورتمو دستکاری نکنم