2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136605 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بلایی که سر من اومد

میشه بگید پیش کی زدید.

و آیا ترمیم هم رفتید؟

اگه رفتید چربی فریز زدید یا تاره؟

یه لینک هست گذاشتم بچه های که می‌خوان تزریق چربی کنن توشن دوس داری بیا به بقیه هم کمک کن

میشه بگید پیش کی زدید. و آیا ترمیم هم رفتید؟ اگه رفتید چربی فریز زدید یا تاره؟ یه لینک هست گذاشتم ...

عزیزم پیش دکتر جعغری رشت زدم 

فقط یبار چربی تازه زدم دیگه دیدم شبیه عنتر شدم برا ترمیم نرفتم و خدارو بابت این روزی هزار بار شکر میکنم

فقط چونم رو ترمیم کردم چون دوسش داشتم

ببینید به کار پزشک ربطی نداره کلا چربی تزریقی افت میکنه میریزه پایین مثلا رو گونه زده باشی بعد چند سال قشنگ یکی دوسانت میاد پایین تر اشتباه ترین کار ممکنه

من تاپیک اخرم تمام تجربم رو نوشتم تمام بدبختیام ازین تزریق چربی رو نوشتم بزرگ ترین اشتباه عمرم بود

سراغ تزریق چربی نرید. صورت لاغر خیلی بهتر از یه صورت چاقه که چند سال دیگه همه چربی ها بریزه پایین صو ...

سلام ،الان صورتت چطوره؟شاید دکترت خوب نبوده چربی رو برات خوب تزریق نکرده،همه ی اینا میتونه تاثیر داشته باشه

من خودم دوس دارم گونه مو تزریق کنم فقط اما با این حرفا میترسم 

با وجود اینکه صورت لاغری داشتی چرا تزریق چربیت خوب نشده 

من پیش دکتر داریوش نادری  تزریق چربی به صورت  انجام دادم. اصلا هم مشکل نداشتم. واقعا زیب ...

قراره تو این پست تبلیغات نباشه…. دیگه حالم از این تبلیغات بهم میخوره…. همش تصنعی و غیر واقعی. مردم رو چی فرض کردین؟ کاملا مشخصه دارید تبلیغ میکنید…. از خودتون بدتون نمیاد اینهمه دیگران رو گول می زنید؟ چقدر یه دکتر باید بی سواد و چیپ باشه که اینگونه تبلیغ کنه. بهترین تبلیغ کیفیت کار یک پزشک هست که سریعا باعث شناخته شدنش میشه، نه اینکه یه مشت بیکار رو اجیر کنن تو پست های گپ و گفت بیان اینطوری تبلیغ کنن. واقعا متاسفم

قراره تو این پست تبلیغات نباشه…. دیگه حالم از این تبلیغات بهم میخوره…. همش تصنعی و غیر واقعی. م ...

سلام عزیزم منم صورته خیلی لاغری دارم اما باتاپیک شما دودل شدم واقعا که تزریق کنم یانکنم😓