2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136522 بازدید | 283 پست
شما هم که دارین تبلیغات میکنید!!!

عزیزم ازت خیلی ممنونم که ما رو آگاه کردی ....من هم قصد تزریق چربی داشتم ولی با حرفهای شما پشیمون شدم 

الهی که خدا به دل مهربونتون نگاهی کنه و آرزوهاتونو برآورده کنه 

خیلی کم پیدا میشه کسایی که این بلا سرشون اومده فکر نجات  دیگران هم باشند چون خودشون انقدر درگیر میشن که دیگه توانی براشون نمیمونه 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای رهایی از چربی های تزریق شده به صورت:

۱. بچه ها بعضی از پزشکا، ممکنه بهتون بگن بیا برات آمپول چربی سوز کیبلا (kybella) تزریق کنم تا چربی ها آب بشن. اما این نکته رو بدونید که این آمپول صرفا برای آب کردن چربی غبغب تائیده ی از FDA داره. حالا چرا فقط غبغب؟ 

بخاطر اینکه غشای بیرونی سلول های عصبی از چربی هست و اگر این کیبلا با سلول های عصبی در تماس باشه، به اعصاب اون قسمت آسیب جدی میزنه. اما زیر گردن رشته های عصبی کمتری موجوده. اما در طرفین گردن و صورت رشته های عصبی زیادی رد شده که اگر این دارو با این سلول ها تماس پیدا کنن میتونن مشکلات عدیده ای برای شخص ایجاد کنن. مگر اینکه پزشک نسبت به آناتومی صورت و محل عبور اعصاب و عمق قرارگیری اون ها خیلی اطلاعات داشته باشه که با اطمینان این دارو رو برای آب کردن چربی صورت تزریق کنه، اما اینو بدونید که اینکار ریسک بسیار بالایی داره. خیلی از پزشکان بی سواد هم ممکنه اصلا این نکته رو ندونن و صرفا چون این اسم این آمپول چربی سوز هست به شما پیشنهاد بدن.

۲. جدیدا تو آمریکا از دارویی به نام 5-فلوئورووراسیل به همراه استروئیدها برای کنترل عوارض تزریق چربی، به مقدار محدود استفاده میکنن. این دارو که به FU5 معروف هست، درواقع برای کنترل تکثیر سلول های سرطانی استفاده میشه. در واقع این دارو با تشخیص سلولهایی که به طور طبیعی مربوط به اون بخش از بدن نیست، به اونها آسیب میزنه. در واقع در فت ترنسفر چون چربی از یک عضو به عضو دیگری منتقل میشه، این دارو اون چربی رو به عنوان سلول سرطانی تشخیص میده و اون رو تخریب میکنه. البته این بیان خیلی ساده و ابتدایی مسئله هست. نمیدونم تو ایران پزشکی از این دارو استفاده میکنن یا نه. 

۳. روش دیگه همون ساکشن هست که میتونه به بافت طبیعی خود صورت هم آسیب برسونه یا باعث پارگی رگ ها بشه و یا حتی رنگ پوست در اون ناحیه تغییر کنه.

۴. همه روش های بالا عواضی رو به همراه دارن. اما فکر میکنم با  ورزش+ رژیم سخت و ممتد+بخور گرم+ ماساژ یک مقدار خیلی جزئی این سلول هارو از بین ببره. تاکید میکنم باید این کارها به صورت ممتد و همزمان انجام بشن. چون اگر صرفا یه مقدار جزئی وزن کم کنید، شاید یه مقدار کاهش حجم داشته باشن، اما با افزایش وزن مجددا برمیگردن.

در برخی افراد ممکنه کلسیفیکاسیون چربی رخ بده و مشکل رو حادتر کنه. توصیه میکنم اگر در فکر از بین بردن چربی ها هستید مصرف لبنیات و قرص کلسیم رو محدود کنید.

دوستانی که زیر ۱ ماه هست که تزریق انجام دادن و پشیمونن، الان در زمان طلایی برای از بین بردن چربی ها هستن و باید از همین لحظه مورد ۴ رو شروع کنن. 

الان این خانم چربی تزریق شده زیر چشمشون گلوله شده

بعدش این چربی ها که دچار کلسیفیکاسیون هم شده بوده تخلیه شده

و در نهایت بعد از عمل جراحی و تخلیه چربی نتیجه این شده:

احتمال گلوله شدن در تزریق چربی و حتی به شکل نانوفت هم زیاده. توروخدا ریسک نکنید. دکترا وجدان ندارن، از عوارض احتمالیش چیزی نمیگن. ممکنه درصدی از افراد هم نتیجه مطلوب بگیرن، اما شما واقعا حاضرید روی زیبایی و سلامتی تون قمار کنید که آیا خوب میشه یا نه؟

اولا خیلی شرمندم ک دیر دیدم من یکماه فقط صورتم ورم داشت بعد ک ورمش خوابید تا ماه دوم کل چربی جذب شد ...

با خدا روشكر براي شما جذب شده من الان ٨ ماهه تزريق كردم هنوزم كامل جذب نشده 

فرم جديد صورتمو دوس ندارم مصنوعيه

برای رهایی از چربی های تزریق شده به صورت: ۱. بچه ها بعضی از پزشکا، ممکنه بهتون بگن بیا برات آمپول چ ...

دوستای عزیز من خیلی دارم راجع به اینکه چطور از شر چربی تزریق شده خلاص بشیم تحقیق میکنم و سعی میکنم اگه اطلاعاتی بدست میارم اینجا بگم. خواهش میکنم شما هم اطلاعات و تجربیاتتون رو به اشتراک بذارید.

در ادامه پست های قبلیم که روش ریپلای زدم باید بگم تا اینجا به نظرم کم عارضه ترین راه همون کاهش وزن شدید هست. 

یه مطلبی هم خوندم:

No worries, . The excess fat deposits will be removed from your body and your frame will be sculpted to greatness.

که در مورد لیپوساکشن ویزر هست. خوب حالا فرق این لیپوساکشن با لیپوساکشن معمولیه چیه؟

اینکه اول به محلول نمکی به پوست تزریق میشه و بعد اون چربی آب شده ساکش و تخلیه میشه. اما در ساکشن معمولی چون چربی بدون آب شدن و تحت مکش خارج میشه تهاجمی تره و امکان آسیب بیشتری داره.

دوستای عزیز من خیلی دارم راجع به اینکه چطور از شر چربی تزریق شده خلاص بشیم تحقیق میکنم و سعی میکنم ا ...

ببخشید امواج فراصوت بافت چربی رو تخریب میکنه در اصل

در ویزر ابتدا بخشی از پوست صورت در ناحیه‌ای که قرار است تحت‌الشعاع عمل قرار بگیرد برداشته می‌شود که به طور معمول این ناحیه بین چانه و گردن واقع شده و گاهی اوقات قسمتی از غبغب را هم شامل می‌شود. سپس محلولی حاوی نمک در لایه‌های چربی موجود در بخش حامل چربی ناحیه‌ی عمل تزریق می‌شود که موجب باز شدن و گسترش طولی این ناحیه برای انجام راحت‌ترِ فرایند ویزر لیپوساکشن می‌شود.

استفاده از تکنولوژی فراصوت موجود در عمل ویزر لیپوساکشن منجر به ایجاد در هم شکستگی در سلول‌های چربی موجود در این نواحی می‌شود؛ در حالی‌که بافت و سلول‌های عصبی موجود در این نواحی کمترین آسیب ممکن را می‌بینند.

در استفاده از ویزر لیپوساکشن بدون از دست دادن مقدار جدی از مساحت پوست صورت، سریع‌ترین نتایج ممکن پدید می‌آیند، چرا که استفاده از عمل ویزر به هیچ وجه به لایه‌ی کلاژنی موجود در سطحِ زیرین پوست آسیبی وارد نمی‌کند. بازیابی سلولی بسیار زیاد در این فرایند، کبودی، تورم و عوارض جانبی در نواحی تحت عمل را به حداقل‌ترین میزان ممکن می‌رساند و پس از پانسمان ناحیه عمل شده، مشتری به راحتی قادر به ادامه روتین روزانه‌اش خواهد بود.

پس از ویزر لیپوساکشن محلی که پوست صورت در آن ناحیه برداشته شده بخیه می‌شود و تا یک هفته بعد از انجام عمل، بخیه‌ها در جای خودشان باقی می‌مانند و پس از یک هفته برداشته می‌شوند. پس از دو الی سه روز ادامه روتین عادی زندگی امکان‌پذیر است و یک ماه پس از انجام عمل هم باید به پزشک مراجعه شود تا کلینیک از سلامت مشتری اطمینان حاصل کند.

من چند جلسه آر اف رفتم  چند جلسه آنزيم  چربي سوز زدم  دو جلسه هايفو رفتم  ...

این دوستمون گفتن آنزیم، هایفو و آر اف تاثیری نداشته. 

به نظر منم فکر نمیکنم این کارها تاثیر چندانی داشته باشه، اگر قراره آخرش لیپوساکش انجام بدیم و تخلیه بشه، باید دنبال کم عارضه ترین روش لیپوساکشن باشیم. چندین روش لیپوساکشن وجود داره و تا به اینجا که بررسی کردم روش VASER انگار از بقیه بهتره.

توروخدا فکر تزریق چربی رو از سرتون بیرون کنید…. جز دردسر چیزی نداره. همه اش آب میشه، اون بخشی ...

عزيزم برا شما گلوله گلوله مونده؟

برا من قسمت زاويه سازي فك الان ٩ ماهه هنوز از بين نرفته متنفرم از اين قسمت 

گونه هام الان خوبن

شقيقه هام چربي زده بود خدا رو شكر شقيقه كلا جذب شد وگرنه ميموند من از غصه ميمردم

قيافم مصنوعي شده با اينكه اوايل تزريق رژيم هم گرفتم كمپرس اب گرم هم گذاشتك ولي نميدونم چرا بعد از ٩ ماه هنوز از بين نرفتن

چربي هم از شكم بودا

من گلوله ندارم فقط فرم صورتم عوض شده

فرم جديد رو دوست ندارم