2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136462 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا خیلی شرمندم ک دیر دیدم من یکماه فقط صورتم ورم داشت بعد ک ورمش خوابید تا ماه دوم کل چربی جذب شد ...

منم دقیقا مثله شما شدم این ده روزه انجام دادم رانم گود شده چربی جذب شده سمت چپ صورتم گوده قرینه نیست احساس میکنم گونه سمت چپم افتاده شده 😔😔😔

تزریق چربی ریسک بالایی داره، تزریق نکنید. این روش داره منسوخ میشه. قطعا من که یه آدم عادی مثل شما هستم بیشتر احتمال داره با شما صادق باشم تا سایر افرادی که به احتمال زیاد دارن تبلیغ میکنند. گول تبلیغات پزشکان زیبایی رو نخورید. 

یکی از مزایایی که برای تزریق چربی عنوان می کنند، بهبود کیفیت پوست هست. شما فکر کنید که وقتی کانولا زیر پوست شما توسط پزشک حرکت میکنه، چه آسیبی به پوست میزنه که تا هفته ها ورم و کبودی داری. واقعا چقدر اینکار برای پوست شما میتونه مفید باشه؟ دراثر آسیبی که خود تزریق چربی به پوست میزنه، قوام پوست از بین میره و پوست بعد از آب شدن چربی ها شل میشه. 

اصلا فرض کنیم که چربی برای پوست مفیده، اما همون ورم بی حد و اندازه بعدش پوست رو نابود میکنه.

دیدین پوست شکم بعد از زایمان شل و ترک و آویزون میشه؟ برای پوست هم همون اتفاق می افته، حالا نه به اون شدت. چون پوست شکم خیلی کشیده میشه، ترک میخوره و جا باز میکنه و بعد که شکم کوچک میشه آویزون میشه و ترک ها بیشتر نمایان میشن. در صورت هم همین اتفاق می افته که در دراز مدت آسیب ها رو میبینید.  

بعدشم الان اکثر افراد درگیر انجام هایفو تراپی و استفاده از نخ و جراحی و هزار روش دیگه دیگه برای لیف صورت هستند تا بتونند جلوی آویزون شدن و سرعت روند پیری رو بگیرند. حالا به نظر شما تزریق چربی که به شدت بافت سنگینی داره چقدر منطقی به نظر میرسه؟ انگار دوتا وزنه به دو طرف صورتت آویزون کردی که روز به روز صورتت رو افتاده تر میکنه.

من خودم قربانی تبلیغات تزریق چربی ام. من الان بعد از یک سال از چربی تزریق شده چندتا گلوله مونده. وقتی تازه تزریق کرده بودم و از فرمش ناراضی بودم، کمپرس گرم زیاد میذاشتم که همین باعث شد مویرگ های پوستم بترکه و الان زیر پوستم پر از رگ های قرمز ریز ریز شده در اثر ورم زیاد بعد از تزریق الان ترک پوستی ریز ریز دارم که قبلا نداشتم. پوستم اصلا کیفیت قبل رو نداره. شل و آویزون شده. با این موضوع حتی اگر بتونم کنار بیام یه مشکل خیلییی اساسی برای من پیش اومده. من نانوفت تو یکی از همین مراکز معروفی که همتون میشناسید انجام دادم. اما این چربی زیر چشمم گلوله شده و دائما ورم میکنه. هر روز که از خواب بلند میشم وحشت دارم که برم جلوی آینه. هر روز زیر یکی از چشمام ورم میکنه. قرار بود زیر چشمم زیباتر بشه. الان آرزو میکنم کاش مثل قبل گود و سیاه بود ولی طبیعی. زندگیم مختل شده، اگر چشمم ورم کنه اونروز از خونه نمیتونه بیرون بره. انقدر چشمم ورم میکنه و میخوابه، پوست زیر چشمم داره آویزون میشه مثل مال پیرزنا. بعد از یکسال که رفتم پیش دکتره میگه بیا بلفاروپلاستی کنم و با جراحی چربی رو تخلیه کنم. میگم پوستم آویزونه میگه بیا لیفت کن. فقط به فکر جیب خودشون هستن. خوب چرا آدم چربی تزریق کنه که بعد بخواد با جراحی خارجش کنه. یا چرا پوستتو شل و آویزون کنی که بعدش بخوای لیفت کنی؟

هیچ فرقی هم نداره از پزشکای سرشناسشون بگیر تا بی اسم و رسماش همه دنبال پولن، وجدان ندارن

جالب اینجاست که از آب گل آلود ماهی میگیرن، وقتی راجع به عوارضش صحبت میشه، میگن تکنیک پزشک مهمه. اگر پیش یه متخصص مثل من انجام بشه مشکلی پیش نمیاد. اینکار هیچ تخصص خاصی نمیخواد. چربی رو از بدنتون میگیرن، خالص سازی میکنن و در ناحیه مورد نظر تزریق میشه. بمب اتم که نمیشکافن. متاسفانه هر پزشکی از هر دانشگاه پیزوری مدرک گرفته بخصوص از دانشگاه های سطح پایین، میرن به دوره یکی دو ماهه زیبایی میبینن (نه دوره رسمی تخصص پزشکی) میاد شروع میکنه به تزریق ژل و چربی و …. 

پس مشکلات تزریق چربی از تخصص و تکنیک پزشک نیست، ذات و خاصیت تزریق چربی هست که ایجاد گلوله میکنه، بافتش سنگینه،…..هیچ فرقی نمیکنی چه پزشکی انجام بده. نفس کار مشکل داره. گول نخورید که ما با دستگاه بخصوصی چربی رو ساکشن میکنیم یا ما برخلاف سایر پزشکا نانوفت میزنیم ، ال میکنیم، بل می کنیم.

چهار تا اسم و لقب هم برای خودشون میذارن

پنجه طلا

دست خدا

به سبک دکتر فلانی

دستان معجزه گر 

از کله گنده هاشون (برای گول زدن زیباجویان):

نیکلفروش زاده

کفایی

سهرابی

کلینیک رویان

کیلینک رز

مسیح شمعی

.

.

.

گول نخورید دوستان

درصد کمی از ظاهر بعد از تزریق چربی راضی هستن و اکثرا حاضرن کلی هزینه کنن و به شکل اولیه خودشون برگردن. بعد از یکسال هم درگیر رفع عوارضی مثل عدم تقارن و افتادگی چربی و پوست و گلوله شدن چربی و …. میشن. چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی؟

من حتی اگر بتونم یک نفر رو هم از این حماقت منصرف کنم خوشحالم. نکنید اینکارو. اشتباه نکنید. تزریق چرب ...

عزیزم چربی که هیچ من چیکار کنم صورتم شدید کشیده و استخونی چی پیشنهاد میدی فیلر یا یا ژل  چدن شدیددا احتیاج دارم ده روز دیگ مراسم عروسی داریم 

نگاه کنید و درس عبرت بگیرید. من نانوفت تزریق کردم. دائم ورم میکنه و حتی اکثر وقتا قرمز میشه، انگار م ...

دقیقا مثل من شدید ۵ ماهه دارم عذاب میکشم،امپول میزنم ورمش میخوابه ،چند روز نمیگذره دوباره ورم میکنه ،زیر چشمم داغون شده،اینقدر ناراحتم نمیدونم چکار کنم ،دکتر ایدا حسامی این بلا رو سر من اورد،اسمش رو میگم تا کسی به درد من دچار نشه

تو رو خدا اگه راهی درمانی پیدا کردید به منم بگید

دقیقا مثل من شدید ۵ ماهه دارم عذاب میکشم،امپول میزنم ورمش میخوابه ،چند روز نمیگذره دوباره ورم میکنه ...

الهی بمیرم😭

منم همین مشکلو دارم. 

حسابی زندگیم مختل شده. 

سلام عزیزم من میخام تزریق چربی برای پاهام انجام بدم بنظرتون به مرور بد میشه یا آب میشه ؟ باید انجام بدم ولی میترسم آب بشه 

یا نکنه همش بریزه بیاد تو ساق دام قلمبه بشه هیچ ایده ای ندارم از بعدش فقط خوش فرمی پام برام مهمه چون اذیتم از وض الان و در ضمن حجم زیادی چربی میخاد نمی‌دونم درکل خوب شه یا نه اگه اطلاعاتی دارین در این باره ممنون میشم راهنمایی کنید ❤️

خانم هاي عزيز لطفا گول تبليغات تزريق ها و جراحي هاي زيبايي رو نخوريد

من هم تزريق چربي پيش يه فوق تخصص جراحي هاي زيبايي و داخل اتاق عمل انجام داده بودم

من شانس اوردم از شكمم چربي برداشته بود( چربي كه از شكم برداشته ميشه ماندگاريش كمتره)

تجربه ام رو از روزهاي اول بايد تعريف كنم

توي آينه دستشويي بيمارستان خودمو ديدم نشناختم

فرداش توي آينه آسانسور خودمو ديدم حس ميكردم يكي ديگس توي آينه يه زن سياه با يه صورت گُنده( پوست خودم گندمي رو به سفيد با يه پوست صاف بود و سايز صورت نرمال و اوكي)سياه شدن هم بخاطر كبودي بود

چند روز بعد رفتم خونه مادرم، مادرم كلي سر نماز دعا ميكرد چهره قبليم برگرده

روزها به سختي گذشت از لحاظ روحي خيلي سخت گذشت

خودمو توي خونه يك ماه تمام حبس كردم هيچ كجا نميرفتم تا كسي منو نبينه و قضاوتم نكنه

از روزچهارم يا پنجم شروع به يك رژيم سر سخت كردم تا يك ماه خودم پنج شش كيلو كاهش وزن پيدا كردم، صورتمم در كنارش يه مقداري لاغر تر شد هر روز هم كمپرس داغ ميذاشتم رو صورتم طوري كه بعدش پماد بتامتازون ميزدم قرمزي ها از بين بره، تصور كنيد اين رژيم و كمپرس هم چه آسيبي به زيبايي ميزنن

ولي از بس ادم با تزريق چربي زشت ميشه حاضره هر راهي رو بره تا چهره قبليش برگرده كه البته رژيم و كمپرس توي از بين. بردم چربي هاي تزري شده تاثير هم داشت

بعد دو سه  ماه هم هر كسي منو ميديد ميگفت چرا عوض شدي چرا انقد صورتت لاغر شده، در حالي كه صورتم چربي هم تزريق كرده بودما ولي چون به گونه چربي ميزنن يه گونه ميزنن ولي ما بين اين دو قسمت چيزي تزريق نميشه حالت فرو رفته تر پيدا ميكنه و صورت حتي از صورت قبلي لاغر تر ديده ميشه، حتي من ديدم اونطوريه وزنمم به حالت قبل برگردوندم ولي صىورتم بخاطر همون گونه و فك ديگه مثل قبل گِرد نشد

الان تقريبا ٨ ماه از اون روزهاي كابوس گذشته چربي ها خدا رو شكر ٩٠ درصد از بين رفتن و من خوشحالم كه از بين رفتن

توصيه ميكنم پولتون اگر اضافه هست به يك مستمند كمك كنيد اگرم اضافه نيست به يك زخم زندگي تون بزنيد ولي زخم جديد به زندگي تون اضافه نكنيد

حرف آخرم: تزريق چربي صورت رو دراز تر بزرگ تر و زشت و سن رو بالا تر نشون ميده

ابدا تصور نكنيد مثل مدل هاي خارجي ميشين يا اينكه قراره يه صورت گرد تپلي بيبي فيس گيرتون بياد

بعد از تزريق تنها آرزتون اين ميشه چهره قبلي تون برگرده

اونايي هم كه تعريف و تمجيد الكي توي فضاهاي مجازي ميكنن يا نوچه هاي دكتر هاي بي وجدان هستن يا خود دكتر هاي بي وجدان هستن

شايد هم يك درصد معدودي رضايت واقعي داشته باشن ولي واقعا واقعا به ريسكش  و سختي هاش ابدا نمي ارزه

سلام عزیزم من میخام تزریق چربی برای پاهام انجام بدم بنظرتون به مرور بد میشه یا آب میشه ؟ باید انجام ...

مگه به پا هم چربي ميزنن

دكتري كه من پيشش چربي تزريق كرده بودم زير چشم و پا تزريق نميكرد ميگفت خطرناكه خون رو ممكنه لخته شده