2777
2789

متنفرمممم برم اونجا

توی روستاست

همه چی تمیز و مرتبه خونش با خونه شهر فرقی نداره و خیلی بزرگ

متاسفانه تعداد زیادع دایی هام و خاله هام و بچه هاشون و مادر شوهر و پدر شوهر ای خاله هام یعنی کل جد و اباد اینا اونجا رفت و آمد دارن

من نوه اولم متنفرم وقتی میرم اونجا 

هیچ هم سنی ندارم مهد کودکه اونجا

حتی عموهای مامانم با عروس و نوه میان😐😐

و همش سرشون تو ما تحت ادمه و به همه چی کار دارن😕😕🤌 متنفرمممم از شلوغی اونجا

دلم ی سفر شمال تو ویلا با خانواده خودم میخواد

حیف تمام سالهایی ک اونجا رفتیم و فقط اعصاب و روانمون با یه مشت زندایی اسکل ب گا رف🤮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من عاشق خانواده پرجمعیت و شلوغم😂ازینا ک هی باهم رفت و امد دارن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

تو برونگرایی بخاطر همینه

اتفاقا خیلی خیلی خیلی درونگرام ولی خب بهم خوش میگذره تو این جمعا ،البته فامیل خوب نه اینا ک همش عیب و ایراد میگیرن 

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اتفاقا خیلی خیلی خیلی درونگرام ولی خب بهم خوش میگذره تو این جمعا ،البته فامیل خوب نه اینا ک همش عیب ...

افرین

اصل حرفم اینه که فامیلی که به همه چیت کار داره و کنترل گره همون بهتر نباشه یا مدام با بقیه مقایست میکنه من حتی از خاله هامم خوشم نمیادددد

اصلا نرو ۲۴ سن مجردی و تنهایی و با دوست مسافرت رفتنه هنوز مول بچه ها میری اونجا و حرص میخوری؟

والا عزیزم خانواده اوپنی ندارم ک بزاره با دوست برم سفر!

وگرنه از خدام بود برم

والا عزیزم خانواده اوپنی ندارم ک بزاره با دوست برم سفر!وگرنه از خدام بود برم

از راه های کوتاه شروع کن با دوستت برو بعد با تور برو شمراه نزدیک و بعد دد اجازه نمیخواد دختر ۲۴ ساله