2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136512 بازدید | 283 پست
خانم هاي عزيز لطفا گول تبليغات تزريق ها و جراحي هاي زيبايي رو نخوريد من هم تزريق چربي پيش يه فوق تخ ...

ممنون که صادقانه از تجربه تون گفتین. من کاملا با نظر شما موافقم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من میخام تزریق چربی برای پاهام انجام بدم بنظرتون به مرور بد میشه یا آب میشه ؟ باید انجام ...

اینکارو نکنید، حتما از دکترهایی که تزریق چربی رو بر عهده نمیگیرن و سایز کارهای زیبایی رو انجام میدن مشاوره بگیرید، چون کاملا به عوارضش آگاه هستن و تبلیغ الکی نمیکنن. من جای شما باشم محال محاله که اینکارو بکنم. بازم خود دانید. 

سلام .خدا خبرتون بده چقدر خوب توضیح دادین. منم یه قربانی تزریق چربیم. بعد یه سال ریخته پایین صورتم و تبدیل به گلوله های چربی سفت شده که گاهی اوقات دردناک میشن اندازه نخودهای درشت نمیدونم باید چیکار کنم خیلی میترسم . تو رو خدا تزریق چربی نکنید همش عوارضه منم گول تبلیغات رو خوردم الان خیلی پشیمونم کاش اینکار رو نمیکردم البته آدم تا خودش به سرش نیاد نمیفهمه ما چی میگیم. دکتر من دکتر عمومی بود که دوره زیبایی دیده بود با اینکه میدونستم بازم گول تبلیغات رو خوردم. یه پروسه دردناک داره تزریق چربی .هزینه گزاف بعدهم عوارض جبران ناپذیر پس چرا ما فقط زیبایی رو میخوایم این چه بردیه تو جون ما ایرانیا افتاده خواهشا تزریق چربی نکنید و به هر دکتری اعتماد نکنید دکترها همشون فقط پول رو میشناسن دکتر با وجدان کم داریم

سلام .خدا خبرتون بده چقدر خوب توضیح دادین. منم یه قربانی تزریق چربیم. بعد یه سال ریخته پایین صورتم و ...

خیلی متاسفم که شما هم دچار مشکل شدین😢

من خودمم همچنان درگیرم.

از طرفی هم ممنون که از تجربه تون اینجا مینویسید. همین که چند نفرو بتونیم آگاه کنیم هم ارزش داره

اینکارو نکنید، حتما از دکترهایی که تزریق چربی رو بر عهده نمیگیرن و سایز کارهای زیبایی رو انجام میدن ...

من حقیقتش نمیتونم اینجا مشکلمو واضح بگم چون آشنا هس ولی مجبورم یحورایی 

سلام 

منم صورت خیلی لاغر و کشیده ای دارم قصد داشتم تزریق چربی انجام بدم اما با صحبتهای شما پشیمون شدم.من کلا خیلی لاغرم هر کاری هم میگنم چاق نمیشم ، کسی اگه راه حلی داره بگه.ممنون

سلام  منم صورت خیلی لاغر و کشیده ای دارم قصد داشتم تزریق چربی انجام بدم اما با صحبتهای شما پشی ...

توروخدا فکر تزریق چربی رو از سرتون بیرون کنید…. جز دردسر چیزی نداره. همه اش آب میشه، اون بخشی هم که میمونه، بلای بی درمونه. 

سلام کی اینجا ساکن تهران هست من با یه جراح زیبایی استاد احمد رضا طاهری صحبت کردم از اساتید دانشگاه تهران هستند سابقه کار بالا دارند و آدم علمی هستند قبلا خودشون تزریق چربی انجام می دادن ولی به جهت اینکه این روش برای صورت منسوخ شده دیگه استفاده نمی کنن 

من خودمم آلان یک سال از تزریقم  می گذره و حجم زیادی مونده و دکتر گفت اگر تا الان جدب نشده بعید می دونم جذب بشه

ایشون چند تا راه به من پیشنهاد دادن که گفتن موثرترین استفاده آنزیم kybella و روش اولترازد هست که بخش قابل توجه تا ۸۰ درصد از بین می ره 

من تلفنی با ایشون صحبت کردم شما براتون امکانش هست  حضوری مطب مراجعه کنید و نتیجه رو به من هم بگیدممنون میشم اطلاع بدید من خودم ساکن تهران نیستم متاسفانه گفتم شما که پیگیر هستید شاید بتونید کمکم کنید

سلام عزیزم اگه هنوز تو سایت هستین میشه جوابمو بدین من قصد تزریق دارم زیر چشمم گوده با یان حرفاتون دو ...

تخليه چربي رو فقط چند تو تهران انجام ميدن كه اونم ريسكه احتمال داره قربنه نشه يا صورتتون گود بشه