2777
2789
عنوان

هرکی هرچی راجب کرونا میدونه تورخدا بیاد جون نوزاد3 ماهه در خطره

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 69 پست
هم. نا حالمو بد کرد امروز منم سرفه میکنم تک و توک خوابیده تو سینم وایتکس

عزیزم اصلا نترس استرس خودش سمه 

بچه ها اگه بگیرن اکثرا خفیف درگیر میشن در حد سرماخوردگی ساده

منو همسرم عید کروناگرفتیم ‌‌پسر۷سالم و دختر۱سالم نگرفتن خدارو شکر

مایعات و غذای مقوی بسیار مصرف کنید

بلا دوره انشاالله,

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

وایتکس حساسیت ریه میاره.لطفا استفاده نکنید خدایی نکرده کرونا گرفته باشی بدتر میشه.

کرونا دلتا طوری که خیلی ها می گیرن.تو این دو هفته من حداقل ۸ تا خانواده دور و برم دیدم که گرفتن چون خییلی راحت منتقل میشه.یکی از این خونواده ها هم خودمون هستیم.با وجود این بیرون زیاد نمی رفتیم و با فامیل ارتباط نداشتیم.

برا پسر من که ۱۸ ماهس دکتر گفت شیر مادر زیادددد بخوره. سوپ و غذای ابکی. شربت زینک و... استراحت.

نگران نباش.خودت هم غذاهایی با طبع گرم بخور دمنوش زیاد دم کن و بخور اگه تو ریت هم باشه رفع شه.گوشت گوسفندی مصرف کن.میوه سیب خوبه. هندونه طالبی لبنیات مضره

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش اویشن گل ختمی گل پولکی گل بابونه و چند قطره ابلیمو 

بخور جوش شیرین اگه ریتون مشکلی نداره

قرص ویتامین c با دز 1000

غرغره اب نمک

برای ضد عفونی پیاز قاچ کن بذار تو اتاقا و با غذاتونم بخورید و قرص ویتامین e وd و قرص زنجبیل هم خوبه و طرز مصرفشو بپرسید ولی طبعش خیلی گرمه کم بخورید چون الان تابستونه و اب زیاد بخورید

سرفه تو به خاطر شوینده اس به کرونا فک نکن بشین خود خوری کن  روزی دوبارم گوجه کبابی درست کنی ...

گوجه کبابی رو زیاد شنیدم واقعا خوبه؟من آخراشه دیگ ولی هنو نخوردم 

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
عریزم انشاءالله خوب میشی چطور ریلکسی توروخدا  به منم  بگو  شوهرم آبریزش  بینی دا ...

استرس سم هست

اینم یه دوره ای هست میگذره

توکل به خدا

مایعات.کندر.گلاب.ابلیمو عسل ابجوش.اب هویج.سوپ

عالین به بچم دادم شکر خدا بهتره

شیر هم نوزادم حساسیت داره نمیتونم بخورم خدایا  😭😭😭😭

شیر نخور 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
عزیزم اصلا نترس استرس خودش سمه  بچه ها اگه بگیرن اکثرا خفیف درگیر میشن در حد سرماخوردگی ساده ...

متاسفانه دلتا رو بچه ها می گیرن و علائمشون شبیه بزرگتر هاست.پسر من سه روز تب داشت و حالا هم حساسیت پوستی پاشیده

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
یعنی اصلا جایی رو ضد عفونی نمیکنی؟ میگم من بیشتر واسه نوزادم 3 ماهشه سختمه وگرنه دخترم باز زبون داره ...

والا وایتکس و الکل خودش سمه.ریه رو داغون میکنه.دیگه وقتی پیش هم بودیم تاالان هممون گرفتیم و ناقلیم تو خونه.چیو ضدعفونی کنم

متاسفانه دلتا رو بچه ها می گیرن و علائمشون شبیه بزرگتر هاست.پسر من سه روز تب داشت و حالا هم حساسیت پ ...

کی میخواد کرونا شرش کم شه امان از بی کفایتی...

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍