2777
2789
عنوان

هرکی هرچی راجب کرونا میدونه تورخدا بیاد جون نوزاد3 ماهه در خطره

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میخواد کرونا شرش کم شه امان از بی کفایتی...

مشخص نیس.پدرم واکسن زده و باز هم کرونا گرفته.مادرزرگم یه دوز زده گرفته.

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
مشخص نیس.پدرم واکسن زده و باز هم کرونا گرفته.مادرزرگم یه دوز زده گرفته.

اگه همه دو دوز واکسن دریافت کنن حداقل خفیف درگیر میشیم مثل آنفولانزا سرعت انتقال هم کم میشه پناه برخدا

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عزیزدلم،توروخداآروم باش،خیلی استرس داری،هیچ کاری نمیخوادبکنی،همون روال زندگیت بعلاوه آرامش وشادی زیاد،ومایعات فراوان.بعدشم نازنین،توروخداوایتکس روبندازدور،این برای ریه هاتون فاجعه میاره،سعی کن،بامایع ظرفشویی ضدعفونی کنی،درآخریه چیزخیلی مهم،عاشقانه خدارودوست داشته باش،وباهاش درددل کن،بعدش معجزه هاشوتوی زندگیت ببین.

اگه همه دو دوز واکسن دریافت کنن حداقل خفیف درگیر میشیم مثل آنفولانزا سرعت انتقال هم کم میشه پناه برخ ...

اره خیلییی شرایط بهتر میشه. ولی بابام دو هفته بود واسن دومشو زده بود گرفت.انگار که دوبار علائم کرونا تو بدنش نشون داده شد.بنده خداا خییییلی ضعیف شده

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

هم خودت و شوهرت و بچه هات 

اسی گوشت گوسفندی ابپز کن بخورید مرغ کبابی بوقلمون انواع سوپ و اش اب هویج و اب سیب  تخم مرغ اب پز 

سیب درختی پخته شده با گلاب ابگوشتی عصاره گوشت گوجه کبابی برنج با شوید یا زیره سردی برنج بگیره خرما 

بادوم بااب میکس کن بهش میگن شیر بادوم بخورید برای سرفه خیلی خوبه 

دم نوشا که دوستان گفتن 

پرهیزا منع مصرف

گوشت گوساله لبنیات عدس حلیم ماکارانی چیزاهای خمیری 

قند و شکر هرچیز شیرین شیرینی جات  فست فود مربا کره حلواشکری گردو و پسته 

اره خیلییی شرایط بهتر میشه. ولی بابام دو هفته بود واسن دومشو زده بود گرفت.انگار که دوبار علائم کرونا ...

ان شالله همیشه تنشون سالم باشه

پدرم ۸۳سالشونه هرکاری میکنیم نمیره واکسن بزنه خیلی نگرانشم

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
ان شالله همیشه تنشون سالم باشه پدرم ۸۳سالشونه هرکاری میکنیم نمیره واکسن بزنه خیلی نگرانشم

سلامت باشی گلم ان شاالله تن همه سلامت باشه .احتیاط کنه بازم. همه چی دست خداست.خدا بخواد نمیگیرن

یعنی اصلا جایی رو ضد عفونی نمیکنی؟ میگم من بیشتر واسه نوزادم 3 ماهشه سختمه وگرنه دخترم باز زبون داره ...

همین طور که دوستان گفتند مایعات و گوشت تو شیشه و آبمیوه طبیعی بخورید وایتکس اصلا استفاده نکن نگران بچه ات نباش سیستم ایمنی بچه ها قویتر از بزرگها عمل میکنه و اگر بگیرند خیلی سبک میگیرند با این حال دو تا تون حتما تو خونه ماسک داشت ها باشین خصوصا جلو بچه ها ، استرس هم از خودت دور کن تا میتونی آب میوه طبیعی و دم کرده زنجبیل و سوپ استفاده کنید