2777
2789
عنوان

عشقه سابق شوهرم بهم فحش میده💔میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 29 پست
نامزدت اگه نمیخاستت بهت برنمی‌گشت خوشبخت باشید 🙂❤️

مرسی😭❤واسمون دعاکنین البته فعلا قهریم😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه باید صبرکنیم تا پول جمع کنیم دوبارع💔خسته شدم سه ساله انتظار می‌کشیم😭😭😭😭

برید سر خونه زندگیتون پول جمع کنید مگه چی میشه

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

اونم تو رو دوست دار دیگوگرنه دیوانس مگ اومده خاستگاریتشما سریع برید سر خونه زندگیتون هرچند کوچیک باش

خودش قبول نمیکنه میگه تا پول رهن خونه جور بشه بعدش عقددمیکنیم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

برید سر خونه زندگیتون پول جمع کنید مگه چی میشه

عزیزم صفره صفر هستیم پولمون دادیم ماشین ک چپ شد

میگه باید صبرکنیم تا پول جمع کنیم دوبارع💔خسته شدم سه ساله انتظار می‌کشیم😭😭😭😭

عزیزم باید مدتی جدی باشین با هم کار میکنید سریع عقد کنید وام ازدواج بگیرین ی مقدار خونه رهن کنید یه مهمانی هم بگیرین و برین سر خونه زندگیتون 

الان وضع نود درصد مردم بده و حتا افتضاح.. اه و نفرین چیه شما ک از چیزی خبر نداشتین مگر اینکه برا زندگیتون طلسم و دعا گرفته باشن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
شاید براتون دعا میگیره دختره

ن اینجور ادمی نیس بهش نمیاد