سلام عزیزانم
نامزدم و دختر عمش ۱۶ تا ۱۸ سالگیشون سالهشون بوده عاشق هم بودن خانواده هاشون مخالف بودن جداشدن و الان دختره خودش دوسپسر داره این قضیه برای ۱۶تا۱۸ سالگیه نامزدم هست و من وقتی ۲۲سالش بود باهاش آشنا شدم و الان نامزدم ۲۵ سالشه هیچکس به من از ماجرای دخترعمش نگفت حتی نامزدمم نگفت خودم از کامنت های قدیمی خواهرشوهرم متوجه شدم و به نامزدم گفتم اونم گفت میخواستم برم خاستگاریش ک مخالفت شد گفتم دوسش داری؟ گفت نه بخدا،اما دیگ راجگذشته صحبت نکن
پارسال دختره با خط های مختلف زنگ میزد و فحش میداد توی تاپیک های قبلیم هست من حتی میخواستم یا برگه محضری صیغهنامه بعنوان زن رسمی و شرعی ازش شکایت کنم بهم میگفت ج..ن و حرفای زشت اما نامزدم رفت باهاش پیام داد و اونم دیگ مزاحم نشد
من سه ساله نامزد هستم یکسال اول صیغه محرمیت بودیم و قرار بود توی اون یکسال ازدواج کنیم ک شرایط اقتصادی خیلی بد شد و سه سال ادامه پیداکرد نامزدیمون و از پارسال قطع و وصلی های زیادی داشتیم و جداشدیم و اخرین بار۸ماه پیش حلقه هارو پس دادیم 
 و الان سه ماهه حدودن فقط باهم دوست هستیم تا یکم وضعیتمون درست بشه(هر دومون شاغل هستیم اما پول نداریم) بسختی یک ماشین خریدیم قسطی و تصادف کرد و ماشین کلا لاشه موند ازش و لاشه رو فروختیم💔 و هنوز داریم قسط ماشینی رو ک نداریمش میدیم
بچها نمیدونم ادامهی رابطم با نامزدم درسته یا ن؟ با تمام وجودم عاشقشم توی تاپیک هام کاملا مشخصه💔 اما میگم شاید آه دختره پشتم باشه و واقعا قسمت هم باشن💔  با اینکه نامزدم میگه دوسش نداره اما از اونموقع تا الان بخاطر غم اون سیگاری شده💔