2777
2789
عنوان

هرکی هرچی راجب کرونا میدونه تورخدا بیاد جون نوزاد3 ماهه در خطره

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 69 پست
هرکاری میکنم نمیشه امروز 10 زار رفته دستشویی مجبور شدن پشت سرش برم وایتکس و الکل بزنم امروز خوب مجبو ...

میدونم تو شرایطط بودم اینطوری از پا در میایی همون ده بار با صلبون یا تاید بشور 

گلاب یا سرکه تو دستشویی و راهروش اسپری کن 

قوی باش نترس الان مدیریت بحران با تو 

سینه ات داغون میشه از بو 

هرچیز مقویم برا شوهرت درست کردی خودتم بخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری میکنم نمیشه امروز 10 زار رفته دستشویی مجبور شدن پشت سرش برم وایتکس و الکل بزنم امروز خوب مجبو ...

الان قشنگ یه دمنوش  یا مخلوط عسل وابلیمو باابجوش درست کن هم خودت هم همسرتون بخورید

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
سه چهار تا دونه کندر دم کنید تو یه لیوان آبجوش بده شوهرت بخوره وایتکس اشتباه محضه ریه ها رو داغون م ...

الان وایتکس منو اذیت کرده چی بخورم خوب میشه این اثر وایتکس؟ 

من پسر ۴سالم ۴روزه گرفته.امشبم خودم گرفتم تب دارم

ولی انقد ریلکسم اصلا به کرونل فکرم نمیکنم.حس میکنم سرماخوردیم.بااینکه صد درصد کرونا هست چون تست پدرم مثبت شد و ماهم گرفتیم.ولی ریلکسم

پسرم داره خوب میشه خداروشکر

نترس.ترس خودش بدنو ضعیف میکنه

فقط مایعات زیاد بخور.نوشیدنی گرم

اب یخ اصلا نخور.ولرم باشه

الان قشنگ یه دمنوش  یا مخلوط عسل وابلیمو باابجوش درست کن هم خودت هم همسرتون بخورید

همسرم الان خوبه خداروشکر اصلا سرفه نمیکنه همش یه دستم مایعات میدم بخوره الان خودم موندم سینم درد میکنه انقد وایتکس خورده با الکل چی بخورم واسه این

هم. نا حالمو بد کرد امروز منم سرفه میکنم تک و توک خوابیده تو سینم وایتکس

سرفه تو به خاطر شوینده اس به کرونا فک نکن بشین خود خوری کن 

روزی دوبارم گوجه کبابی درست کنید بخورید 

الان وایتکس منو اذیت کرده چی بخورم خوب میشه این اثر وایتکس؟ 

دمنوش های گرمی 

سردی نخوری 

زیاده روی هم نکنی یه وقت 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
همسرم الان خوبه خداروشکر اصلا سرفه نمیکنه همش یه دستم مایعات میدم بخوره الان خودم موندم سینم درد میک ...

میگن شیر خوبه بخوری . گرم کن با عسل و دارچین بخور ولی بعدش دیگ کلا لبنیات نخور خوب نیس

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
من پسر ۴سالم ۴روزه گرفته.امشبم خودم گرفتم تب دارم ولی انقد ریلکسم اصلا به کرونل فکرم نمیکنم.حس میکن ...

عریزم انشاءالله خوب میشی چطور ریلکسی توروخدا  به منم  بگو  شوهرم آبریزش  بینی داره  دیگه  نمیدومم  کرونا  هست یانه

همسرم الان خوبه خداروشکر اصلا سرفه نمیکنه همش یه دستم مایعات میدم بخوره الان خودم موندم سینم درد میک ...

همین که گفتم درست کن بخور یه آب نمک هم غرغره کن باروحیه باشی هیچی نمیشه خودت ونباز عزیزم

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
من پسر ۴سالم ۴روزه گرفته.امشبم خودم گرفتم تب دارم ولی انقد ریلکسم اصلا به کرونل فکرم نمیکنم.حس میکن ...

یعنی اصلا جایی رو ضد عفونی نمیکنی؟ میگم من بیشتر واسه نوزادم 3 ماهشه سختمه وگرنه دخترم باز زبون داره میگه

باختم فقط و فقط هم بخاطر نوزادم میترسم

عزیزم به هیییییچ وجه نگران نوزاد سه ماه ت نباش

تند تند شیر خودتو بهش بده

تحقیقات علمی نشون داده زمانی که شیرمادر میخوره ، هییییچ ویروسی تهدیدش نمیکنه

اینم یه نمونه از نتایج تحقیقات :

به گزارش روزنامه دیلی میل، محققان دانشگاه «روچستر» در آمریکا در این مطالعه، ۳۷ نمونه شیر ۱۸ مادر مبتلا به کرونا را تجزیه و تحلیل کردند و متوجه شدند که هیچ یک از آنها حاوی هیچ گونه ماده ژنتیکی ویروسی نبود بلکه حدود دو سوم از این نمونه ها حاوی ۲ آنتی بادی خاص برای ویروس کرونا بودند.

این مطالعه نشان داد: نوزادن مادران مبتلا به کووید-۱۹، با تغدیه از شیر مادر خود از آنتی بادی هایی برخوردار می شوند که می تواند ویروس کرونا را خنثی کند.

به گفته محققان، نتایج این مطالعه شواهدی ارایه می دهد دال بر اینکه مادران مبتلا به کرونا نباید از نوزادان خود جدا شوند. نتایج اولیه این مطالعه نشان می دهد شیر مادرانی که به عفونت کووید-۱۹ مبتلا شده اند حاوی آنتی بادی های خاص و فعال علیه ویروس کرونا است و این ویروس از طریق شیر مادر منتقل نمی شود.