2777
2789
عنوان

شوهر بی معرفت

451 بازدید | 24 پست

من بیست روزه زایمان کردم همش خونه مامانم بودم شوهرم هرشب بهم سر میزنه ولی زیاد باهام حرف نمیزنه فقط جواب کوتاه میده طرف بچه نمیومد البته بچه دوممه. علائم کرونا داشتم استرسی شده بودم همش گریه میکردم بجای دلداری بیشتر عصبی میشد تا حالا چندبارم بهم غیرمستقیم گفته بزور تحمل میکنه منو.چندروز پیش تولدم بود اصلا یادش نبود.موقع زایمانم گل و شیرینی نخرید. اصلا نمیدونم چشه! از وقتی زایمان کردم اینجوری شده.باهاش درددل کنم میپره بهم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش محبت کن درست میشه...به جای غر زدن و نق زدن یه کم به خودت برس.وقتی میاد موهات شونه زده باشه یه کم ریمل بزن..وقتس وارد میشه یه لبخند بزن کمتر از درد و کرونا و اینا نق بزن...این راهکار جواب میده..نمیدونم چرا خانوما فک میکنن اینکه بگن نا اذیت شدیم زایمان کردیمو و گریه کنن عزیزتر میشن درحالیکه سخت در اشتباهین...ینی چه اخه.جمو جور کن خودتو.

چرا ب خودش نمیگی؟

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
بهش محبت کن درست میشه...به جای غر زدن و نق زدن یه کم به خودت برس.وقتی میاد موهات شونه زده باشه یه کم ...

باور کن میدونم این چیزا رو .ولی یکم حرف میزنم اشکام میریزه اصلا دست خودم نیست البته یک هفته ای میشه گریه نکردم ولی بازم تغییری نکرده