2777
2789
عنوان

شوهر بی معرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 24 پست
باور کن میدونم این چیزا رو .ولی یکم حرف میزنم اشکام میریزه اصلا دست خودم نیست البته یک هفته ای میشه ...

زمان میبره...تحمل کن...تا میتونی بخند و خوشحال باش و به خودت برس و از خودت تعریف کن و دلبری کن و عشوه کردن رو یادبگیر...یه کم هم قربون صدقه شوهرت برو مردا خیلی حساسن فک میکنن قراره جاشونو بگیره نوزاده...تو درست شو اون درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منو یاد زایمانم انداختی😭😭😭

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
زمان میبره...تحمل کن...تا میتونی بخند و خوشحال باش و به خودت برس و از خودت تعریف کن و دلبری کن و عشو ...

خوشحالی و بگو بخند نداشتم چون حالم بد بود ولی قربون صدقش زیاد میرفتم خیلی هواشو داشتم .ولی چندروزه زده شدم ازش دیگه باهاش حرف نمیزنم

آره الان تو مرحله ی محل نزاشتنم واقعا هم اعصابم نمیکشه بهم حرفای آزار دهنده بزنه

احتمالا از جای دیگه اعصابش خورده سر تو تلافی درمیاره 

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 
احتمالا از جای دیگه اعصابش خورده سر تو تلافی درمیاره 

میدونی از شغلش رضایت نداره .ولی اونقد حاد نیست که بخاد اینقدر بی مهری کنه بهم.قبل زایمان بهش گفتم هوامو داشته باشی ولی برعکس شد

میدونی از شغلش رضایت نداره .ولی اونقد حاد نیست که بخاد اینقدر بی مهری کنه بهم.قبل زایمان بهش گفتم هو ...

دیگه عزیزم اگر همیشه خوب بوده الان اینطوری شده 

پیگیر باش ببین شاید اتفاق تازه ایی افتاده 

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 
دیگه عزیزم اگر همیشه خوب بوده الان اینطوری شده  پیگیر باش ببین شاید اتفاق تازه ایی افتاده  ...

همیشه خوبه ولی مواقع حساس گند میزنه!  مثلا ماه عسلمون .زایمان اولم .شب ازدواجم. روزای تولدم! کلا چیزایی که من حساسم و تو ذهنم میمونه!