2777
2789

🖤چند ماه پیش یه حاجت داشتم یکی از دوستام خونشون مشهد بود انقدر پشت تلفن گریه کرده بودم که دوستم طاقت نیاورد و رفت حرم🖤

🖤گفت وارد حرم که شد کفشهاشو در اورده و پا برهنه تا صحن رفت از امام رضا خواسته که اگه حاجتمو میده نشونه بده🖤

تو صحن داشته بجام نماز میخونده تو قنوت نمازش بوده که یه اقایی یه دعای نادعلی میزاره کنارش و میره 🖤

🖤پشت دعای نادعلی اسم من نوشته شده بود 🖤

با اینکه حاجتم حل نشد و هنوز اشک میریزم ولی بازم اقا دلمو نشکست و حداقل یه نشونه داد🖤

موهابدنم سیخ شد🥺🥺🥺😍😍😍😍

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اومدم حاجتمو از اقا بگیرم😢😭😭😭کاش دست خالی برنگردم 

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

خوش ب سعادتتون

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیزم تورو خدا برام دعا کن اسمم زینبه من ارزوم برم حرم امام رضا😭

چشم قشنگم واست دعا میکنم😭

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
حاجت روا نشدم هنوز 🖤محاله حاجتم اصلا بهش فکر میکنم خودمم میفهمم که نمیشه

شاید ب صلاحت نیست یا دعا کم کردی.. اقا دیدتت.. تروخدا برا منم دعا کن🥺

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به مادرشون قسمشون بده

😔😔😔