2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اهل ایرانشهر هستید؟ برای دانشجو یا کسی بخواد سال های زیادی اونجا بیاد طرح بده پیشنهاد میکنید؟

ن من زاهدانم ولی ایرانشهر زیاد رفتم  من ایرانشهر اصلا نمی‌پسندم هم از لحاظ امکانات خرابه و چیزی نداره هم اب و هوایی جهنمه و گرم هم خیلی چیزا دیگ من اصلا دوست ندارمش و اگر شمام فارس هستید ممکنه اونجا اذییت بشید من خودم اونجا راحت نیستم

ولی زاهدان خوبه ب نظرم امکاناتش خیلی خوبه

ن من زاهدانم ولی ایرانشهر زیاد رفتم من ایرانشهر اصلا نمی‌پسندم هم از لحاظ امکانات خرابه و چیزی ندار ...

ممنون بله فارسم، بعد نظرتون راجب زابل چیه؟اصلا کدوم شهر استان شما با توجه به شرایطی که گفتم واسم بهتره؟ البته قصد بی احترامی ندارم یخورده شنیدم خطر داره واسه چند سال در عین حال که از خوبی مردمش شنیدم. 

ممنون بله فارسم، بعد نظرتون راجب زابل چیه؟اصلا کدوم شهر استان شما با توجه به شرایطی که گفتم واسم بهت ...

زابل عزیزم خوبه  جزو سیستان میشه از لحاظ پوشش و اینام معمولین  فقط همین ک شهر خشکی هست ک تابستونا گردو خاک ۱۲۰ روزه هست البته تو شهر بازم خوبه   فقط تو روستاها داغونه اللن هواش خوب میشه باز زمستونای خیلی سردو استخوان سوز دارا 

البته الان کل شهر گاز کشی شده خوبه قبلا گاز کشی نبود 

ممنون بله فارسم، بعد نظرتون راجب زابل چیه؟اصلا کدوم شهر استان شما با توجه به شرایطی که گفتم واسم بهت ...

از نظر من الویت خود زاهدان  بعد هم چابهار و زابل 

بقیه شهرا زندگی برای خود من سخته چابهار گرم هست ولی شهر توریستی هس قشنگیا خودشم داره  شهریه ک انبه و ماهی مناسبه اونجا ولی برای خرید بخای لباس بخری کم پیدا میشه من خودم ی ماه قبل رفتم فقط ظرف وسیله برقی آرایشی داشت و لباسا بلوچی برای خودم من لباس ندیدم  حتما ی جاهایی داره ک من زیاد نگشتم  ولی شهر قشنگیه چابهار  زابل هم از گفتم از امکانات خوبه تنها بدیش خشک بودن شهرش هست