2777
2789
عنوان

کیاتوشهرغریبن و دورازخانواده

180 بازدید | 25 پست

من۶ساله توشهرغریبم و فقط خانواده شوهرم اینجان.دیگه خسته شدم.یهدشهرکوچیک ک امکانات خاصی نداره.درصورتی ک قبلا تویه استان بزرگ تقریبابودم.خسته شدم ازدوری دلم میخادبرم پیش خانوادم اماشوهرم میگ کارم اینجاس...کارش ازاده اماحسابی جاافتاده.ازدیروزعصرک ازپیش خاکوادم امدم کارم شده گریه.دلم نمیخاددیگ دورباشم.شماهاهم وضعتون همینه؟

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

ما هم غریبیم

البته مجردم با خانوادم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چن روز بعد از ابنکه از پیش خانوادم میام همش ناراحت دلگیرم اما بعدش عادی میشه.چند وقت یبار میری‌؟ ...

ماهی  یه بار.الان ک کروناکمتر.دوشب هستم و برمی گردم.۲ساعت رهه زیاددورنیس.اماخسته شدم.چراشوهرم هرروزخانوادشوببینه امامن نبینم

چند ساعت فاصله داری تا اون جا منم الان ۱۰سال که تنهام فاصله ام با خوانواده ام ۲۸ساعته😔

اووومن ۲ساعته خسته شدم توچ دلی داری؟توشهربزرگی یاکوچیک.من ازبی امکاناتی بیشترخسته شدم

منم ۱۳سال تو شهر غریب بزرگ شدم نه خانواده پدرم بودن نه مادرم

منم اگ بدونم بعد۱۳سال میرم مشکلی نیس.اماشوهرم کلامیگه نه

منم از خانوادم 12ساعت دورم و شهر شوهرم زندگی میکنم، کار خودمم اینجاست، دانشجویی ازدواج کردیم قرارمون اینجوری نبود اینجوری پیش اومد، منم راضی نیستم، مخصوصا که پدر مادرم طفلی ها برای دیدنم باید کلی راه بیان، بمیرم 😞