2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 17863 بازدید | 238 پست

رفیق منم با برادرشوهرش تو رابطه بود و حتی رابطه جن.. هم داشتن اونم جلو ش چشم دخترش انقد نصیحتش کردم دهنم کف کرد اخر سر بهم گفت با شوهرش دعواش میشه پا میشه فرار میکنه سمت خونه باباش اونحا هم با راننده اتوبوس میریزه رو هم و.. حالمو طوری بهم زد ک گفتم شمارتو دیگ نبینم در حالی ک رفیق 15 سالم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق منم با برادرشوهرش تو رابطه بود و حتی رابطه جن.. هم داشتن اونم جلو ش چشم دخترش انقد نصیحتش کردم ...

یه مدت تاپیک حس ششم میزدم باورت میشه ازهمین خانومای نی نی سایتی درخواست میدادن وبابرادرشوهراشون رابطه جنسی داشتن یکیشون که سینه چاک بودومیگفت نمیشه بگی کی شوهرم میمیره که راهمون بازبشه بهش میگفتم حس بدی دارم نکن میگفت برادرشوهرم برام گریه میکنه نمیزاره جداشم

گاهی انسانم آرزوست

خیلی مناسب هم هستند، بهتره اون مرد از زنش جدا بشه و با دوستت ازدواج کنه چون هر دو بی‌شعورن

خودت رو خسته نکن واسه راهنمایی گرفتن حرف‌هاش رو بهت نمی‌زنه، داره خوشحالیش رو از این ارتباط ابراز می‌کنه 

اون آقا اگر این دختر نباشه دنبال یکی دیگه میره و این دختر هم چون هیچ معیاری نداره هر کی میتونه تو زندگیش بیاد. 

این افراد توسط دیگران درمان نمیشن، متاسفانه اطرافیانشون باعث اختلال روانیشون هستن!!! 

تو همین سایت بارها دیدم خانما شوهراشون رو در حالب که اعتیاد داره، خیانت کاره، پارانوئیده و... بخشیدن! بچه هم باشه گستاخ میشه وای بحال آدم بزرگسال. 

من باشم قطع ارتباط میکنم با این دوست

چون آدمی که این بی عقلی رو انجام میده

احتمالا بی عقلی های فراوان داره در زندگیش

بگو این رفتارها جز خط قرمزهای زندگی منه

جلوی من از این حرف‌ها میزنی، برام عادی میشه