2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 12218 بازدید | 163 پست
خوب چرا مادرشوهرتو مادر خودت میدونی ؟ مادرشوهر اگه فرشته هم باشه تورو از خودش نمیدونه و فقط ظاهریه ک ...

نه عزیزم اصلا اینطور نیست، بله مادر همسرم هم عین خودم ممکنه ی سری کاستی های داشته باشه ولی باز دلیلی برای صحبت شما نمی تونه باشه

زمانی عروس و مادر شوهر دشمن میشن که هر کدوم پسر یا همسرش تمام و کمال برای خودش بخوات،

باور کن مادر همسرم خانم خیلی خوبیه، دلیلی برای دوری از اون ها نمیبینم

😐🤷🏻‍♀️
اعصاب فولادی می خواد و قرص ارامبخش

به شدت اعصاب خوردیه که مادرشون همه چی میگن و پسرشون سکوت 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلا اینطور نیست، بله مادر همسرم هم عین خودم ممکنه ی سری کاستی های داشته باشه ولی باز دلیلی ...

من خیلی عروس خوبیم اصلا و ابدا اهل تیکه و ناراحت کردن نیستم ولی اون برعکسه وقتی فهمید ناراحت میشم گفت نیایید پایین به نظرت میشه با این آدم صمیمی بود؟ میخوام بگم مادرشوهرت خوبه دوستش داری برا من خوب نیست

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
مادرشوهر من بعد کات کردن من مهربونیاش گل کرده به نظرتون نقشه ای داره؟؟؟؟

بهتره با خوشبینی فکر کنی عزیزم برای ارامش خود ادم بهتره،نقشه ای هم باشه با بیخیالی شما،با شکست مواجه میشه😁

پس شما استقلال مستقلی رو تو چی میبینی اگه آدم بخواد جواب پس بده چرا ازدواج میکنه ؟ شما و همسرت فقط ب ...

ربطی به استقلال نداره، مگه اسیرمون کردن، یا به زور ما رو تو مجتمع نگه داشتن، لطف کردن اول زندگی، ی اپارتمان کامل به ما تحویل دادن، چهار سال دانشگاه بودم، دختر و پسر باهم حمایت کردن، حالا دو تا سوال جواب بدم چی میشه 

بحث پدر و مادر خیلی فرق داره

😐🤷🏻‍♀️
بهتره با خوشبینی فکر کنی عزیزم برای ارامش خود ادم بهتره،نقشه ای هم باشه با بیخیالی شما،با شکست مواجه ...

اره همیشه بیخیال و مثبت اندیشم خداروشکر همیشه هم خدا همه چیو درست کرده چون من خیلی دل نازک و با گذشتم هرچند با بخشیدن چند باره  ضربه های زیادی هم خوردم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
بله خوشبینانش همینکه شما میگی ولی صمیمیت زیاد تلخی به وجود میاره 

برای من که خداروشکر نداشت 

باورت میشه برادر من نوه این خانواده رو طلاق داد، باز همین مادر و پدر همسرم نو کلی حمایت کردن که زندگیم دچار اختلال و ناراحتی نشه

😐🤷🏻‍♀️
مادرشوهر من بعد کات کردن من مهربونیاش گل کرده به نظرتون نقشه ای داره؟؟؟؟

کلا از خودت ندونش مثل زنای غریبه ببینش 

ساعت دو قابل درکه،ولی مثلا شوهرم چهار ظهر از سرکار میاد ناهار میخوریم استراحت میکنه یکم میریم خونه م ...

حساسیت نشون نده، زندگی برای خودت سخت میشه، و مطمئن باش در هر دو صورت همسرت به مادرش امار کلی میده 

اینجوری خواسته رو پسرش مسلط باشه، 

😐🤷🏻‍♀️
کلا از خودت ندونش مثل زنای غریبه ببینش 

مثلا تو جمع هایی ک دعوت میشیم هر جا اون و دخترش باشه شوهرم میگه نرو اذیتت میکنن!ب نظرت برم تا خاری تو چشمشون باشم؟؟؟؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
برای من که خداروشکر نداشت  باورت میشه برادر من نوه این خانواده رو طلاق داد، باز همین مادر و پد ...

خوب این خانواده ظرفیت دارن عروس و پسرشونو نگه دارن ولی اگه خانوادش اذیتت میکردن بازم دوستشون داشتی مثلا تیکه مینداختن

بحث نکنید ایشون استثنا هستن خونواده شوهرش خوبن و ایشونم اهل مدارا کردنه