2777
2789

سلام خواهرای مجازی 

باز هم پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون

اگر برادرشوهر شما به شوهرتون بگه بیا شریکی فلان ساختمون رو بخریم و من طبقه پایین زندگی کنم و این صحبت ها قبول می کنید؟!

باید بگم مجرده

ادم خوش گذران و بلحاظ سبک زندگی بازه  و پایبند حد و حدود ها نیست و همسرمم بسیار دوسش داره و فکر میکنه اگه بیاد بغل دست خودش می تونه اصلاحش کنه!

ولی من حس میکنم برای بچه هام بودنش مضره!

خصوصا که برای پسر وسطیم خیلی کاریزما داره و دائم میگه بریم خونه مادرجون بخاطر عموش! 

به همسرم میگم پسر ما نزده می رقصه

برادرت بیاد دیگه بدتر!

می گه نه تصوراتت دربارش بد جا افتاده وگرنه هر اعتقادی داره برای خودشه و اهل از راه به در کردن بچه های برادرش که نیست

درسته این بچمه ولی اونم برادرمه و من باید دستشو بگیرم

آقا تصور سوپر من از خودش داره فکر کنم..

شما بودید چکار می کردید؟!

چجور و با چه سیاست و منطقی به همسرتون تفهیم می کردید که این کار غلطه

اصلا غلطه یا من بخاطر اتفاقات این چند وقت حساس شدم؟

بخدا که شب و روز ذهن من فقط درگیر بچه هامه!

شب هم می خوابم خواب دست و پنجه نرم کردن با مسائل بچه هام رو می بینم

نمی خوام یه دردسر جدید اضافه شه همین!

برادر شوهر ندارم

ولی کلا ترجیح میدم با فامیل تو یه ساختمون نباشیم

چه فامیل خودم چه همسر

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن عزیزم هر چقدر هم خوب باشن بازم اشتباهه

من با زنداداشم تو ی ساختمان زندگی کردم ب گوه خوردن افتادم 

جنی 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

مقاومت کنید برای نرفتن! واقعا محیط و آدما روی آدم تاثیر می ذارن! بچه ها زود از کسی که دوسش دارن الگو می گیرن! من بودم نمی رفتم

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
مقاومت کنید برای نرفتن! واقعا محیط و آدما روی آدم تاثیر می ذارن! بچه ها زود از کسی که دوسش دارن الگو ...

همین طوره

هر چی میگم به گوشش نمیره

فک کنم باید بعد گزینه ی زبون ریختن و خام کردنش اگه کارساز نبود دعوای حسابی کنم

من تلاش میکنم قبول نکنم همسرم قانع نمیشه وارد فاز فرشته ی نجات بودن برای برادرش شده در حالی که باید ...

با برادرشوهرت حرف بزن سعی کن بهش بفهمونی راضی نیستی شاید کشید کنار

چطور قانعش کنم؟

نمیدونم جدا از بچه ها فردا جاریتم باید تحمل کنی و برادرشوهرت مجرده حتما باید غذای اونم گاهی وقتا تو بزاری و وقت و بی وقت بیان حالا من نمیشناسمشون ولی برادرشوهرای خودم باشن مطمئنم آرامشمو بهم ‌میزنن😐