2777
2789
عنوان

دلم همش نبض میزنه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 64 پست
دوباره امتحان کن.اگه داری همین الان برو بذار بیا خبر بده

الان رفتم خریدم یکی دوساعت دیگ میزارم چون میگن بهتره چهار ساعت قبلش دسشویی نرفته باشی

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
خدابرات حفظش کنه عزیزم😍 برامنم دعا کن توروخدا حالم خیلی گرفتست

ممنونم.انشالله که بارداری به دلت بد راه نده 

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سونو برو خوب انشالله مادرشدی

فک نکنم چون اول این ماه ک روز آخر پریودیم بود رفتم سونو دکتر گفت وضعیت تخمدانات خوب نیست پره کیسته و....

ی جوری گفت ک باخودم گفتم حالا حالا ها خبری نمیشه

تصمیم هم گرفتم اصلا بش فک نکنم تا با ورزش و رژیم و اینا تنبلیمو درمان کنم و دنبال علایم نباشم اما چندروزه این نبض زدنا ولم نمیکنه😑

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
منو ریپلای کن بهم خبر بده مثبت شدی یا ن

باشه عزیزم دعا کن

منم دعا میکنم انشاءلله خیییلی زو نتیجه بگیری شمام و خدا یه نینی خوشگل و سالم و خوب بهت بده و برات حفظش کنه انشاءلله🌹🌹🌹

باشه گذاشتی ریپ بزن بگو جواب چی شد چون منم نبض داشتم زیر دلم ولی جدی نمیگرفتمش

چشم دعا کن عزیزم🤲

باشه عزیزم دعا کن منم دعا میکنم انشاءلله خیییلی زو نتیجه بگیری شمام و خدا یه نینی خوشگل و سالم و خو ...

انشالله 

ممنون عزیزم من تنبلی دارم ۱ سال اقدامم معلوم نیست کی بشه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
انشالله  ممنون عزیزم من تنبلی دارم ۱ سال اقدامم معلوم نیست کی بشه

من یک سال و نیم یا میشه گفت یک سال و هفت ماه

ان شاءلله ک براشما به یک سال و یک ماه نکشه انتظارت ک میدونم خیلی سخته😘🌹

من یک سال و نیم یا میشه گفت یک سال و هفت ماه ان شاءلله ک براشما به یک سال و یک ماه نکشه انتظارت ک م ...

انشالله همین ماه با هم باردار باشیم چون منم دو سه روز قبل دو سه تا نبض داشتم زیر سینم

انشالله همین ماه با هم باردار باشیم چون منم دو سه روز قبل دو سه تا نبض داشتم زیر سینم

ان شاءلله

خدایا اگ به منم ندادی این ماه به این دوستم بچه خوشگل و سالم بده الهی آمین🌸🌸🌸

ان شاءلله خدایا اگ به منم ندادی این ماه به این دوستم بچه خوشگل و سالم بده الهی آمین🌸🌸🌸

🥺ایشالا ک با همیم

شما چن سالتونه من سنم کمه خیلی وقت دارم ۱۷ام

🥺ایشالا ک با همیم شما چن سالتونه من سنم کمه خیلی وقت دارم ۱۷ام

خب خدارو شکر عزیزم ان شاءلله

منم سنم زیاد نیست ۲۱ سالمه

ان شاءلله ک انتظار نکشی😘

🥺ایشالا ک با همیم شما چن سالتونه من سنم کمه خیلی وقت دارم ۱۷ام

گفتی تنبلی تخمدان داری؟

پلی کیستیک هستی ینی؟  اضافه وزنم داری؟

برا پلی کیستیک بادکش تخمدان خیلی خوبه دربارش سرچ کن

من چند ماهه انجام میدم روبه بهبودی ام

چند نفرم میشناسم بعد چندین سال نتیجه گرفتن

گفتی تنبلی تخمدان داری؟ پلی کیستیک هستی ینی؟  اضافه وزنم داری؟ برا پلی کیستیک بادکش تخمدان ...

اره تنبلی دارم یکم شکم دارم

دارو میخورم پریود منظم دارم