2777
2789
عنوان

من و زندگیم

1262 بازدید | 101 پست

راستش میخوندم تاپیکارو اما ترجیح میدادم ک فعالیت نداشته باشم من با پسرخالم ازدواج کردم بعد از یسال عقد با کلی دعوا سر جهیزیم ک خونوادش و بیشتر از همه خودش میگف باید اینو بخری اونو بخری رفتم سر زندگیم یعنی جمعه این هفته وقتی رفتم شوهرم اصلا محلم نداد کل خونه رو ب سلیقه مامانش چید و مامانش بهش گف دوستش بهش زنگ زده اون بهم گفته بود نباید با دوستات حرف بزنی اونم گوشیمو گرف قبلنم بهم میگف ولی من توجهی نمیکردم میگف با بابا و داداشت قطع رابطه میکنی بخدا قسم با اینک مادر نداشتم با بابا و داداشم تک ب تک وسیله هارو خریدم از ماشین ظرفشویی گرفته تا کوچیک ترین چیزا میگفتن باید میومدی با ما خرید میکردی از بابات پول میگرفتی هرچی ما میگفتیم میخریدی تا حرف میزدم اون عوضی منو میزد از ترس اینک بابا و داداشم باهاشون دعوا کنن بهشون نگفتم ولی دیدم میگ گوشیتو میگیرم تو خونه شنود میزارم باورتون میشه سه روز بود رفتم سرزندگیم ولی حتی یبارم نتونستم غذا درست کنم چون مامانش میگف باید بیاید خونه ما بخورید بهش میگفتم برام وسیله بگیر درس کنم میگف لازم نکرده برو خونه مامانم هرچی گف بگو چشم اگ حرف میزدم میگف زبون درازی نکن و میزد منو میگف ادمت میکنم درستت میکنم

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

تحمل کردم تا اینک دیدم اگ اینطوری پیش بره دیگ فقط تفس کشیدنم دسته خودم ب داداشم همه چیو گفتم گف اشتباه کردیک رفتی و اون و بابام تو خونه ب فکر من غصه میخوردن تا امروز صب ک داداشم زنگ زد گف بابا میاد دنبالت بیا خونه بابام اومد منم باهاش اومدم خونه 

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان هنوزم شوهرته؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

الان چهار روزه عروس شدی؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اره هنوزم شوهرمه امروز صبح زنگ زد فک کرد خونم گفتم اومدم خونه بابام گفت واسه همیشه رفتی گفتم اره گف مشکل نداره خداحافظ

تحمل کردم تا اینک دیدم اگ اینطوری پیش بره دیگ فقط تفس کشیدنم دسته خودم ب داداشم همه چیو گفتم گف اشتب ...

یا ابالفضل چیجوری تا الان بودی قوم اظالمین هستن 

به هیچ وجه نرو 

میبینم روزی که بچه دار بشی مادرش بچه رو ازت بگیره و میشینی واسه بچت گریه میکنی 

چطوری باید ریپلای کنم پیامتونو بلد نیستم

ب درخواست خودم ازدواج کردم بابام مخالف بود دوسش داشتم فک کردم دوسم داره ولی اون اینطوری نبود دلم میخواد ب خدا شکایت کنم ولی یروزی خودم از خدا خواستمش