2777
2789
عنوان

نیاز دارم بهتون

147 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر.من دوتا سوال دارم خدمتتون لطفا راهنماییم کنین 

۱_دو ماه پیش کرونا گرفتم و از اون موقع به بعد حالم خیلی بده از نظر روحی همش استرس اضطراب ترس از کرونا و ترس درگیر شدن عزیزانم با کرونا ترس اینکه ناقل باشم داره نابودم میکنه واقعا دارم اذیت میشم و اصلا از زندگیم لذت نمیبرم با یه دکتر مشورت کردم گفتن عوارض روانی کروناس تجربه ای تو این زمینه داشتین؟چه مدت بعد از کرونا این عارضه از بین میره؟اصلا از بین میره یا حتما باید برم پیش روانشناس و...؟؟

۲_سوال دوم علائم کرونا من با خارش گلو سردرد شدید آبریزش بینی اشک ریزش چشم شروع شد و بعدش بیحالی ضعف و تهوع شدیدم بهش اضافه شد اون موقع هنوز حرفی از کرونا دلتا نبود و حدودا یه ماه و نیم  بعدش گفتن که دلتا کرونا اومده بنظرتون با توجه به علائمم ممکنه که من تو اون دوران به کرونای دلتا مبتلا شده بودم؟؟

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همون دلتا بوده دیگه نمیگیری نگران نباش .

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
۱. من اطلاعی ندارم ولی دوستم کرونا گرفته بود هیچ حالت روحی نداشت ولی فک میکنم از استرش باشه&nbs ...

آره خب من و جاریم از پدرشوهرم گرفتیم نه جاریم نه پدرشوهرم این عوارض روحیش اصلا ندارن اما من دارم متاسفانه.فکر کنم واسه همه نیس 

مرسی عزیزم

برای مقابله با اضطراب کتاب بخون کتاب من و هیولای درونم

چیزایی ک مضطربت میکنه رو بنویس حس کن بهشون نزدیک میشی حالتاتو بنویس هر روز ۲۰ دقیقه اینکارو انجام بده میبینی که به مرور اضطرابت کم میشه البت ک فکنم باید دارو درمانیم بگیری کنارش

آزاده باشید

۱. من اطلاعی ندارم ولی دوستم کرونا گرفته بود هیچ حالت روحی نداشت ولی فک میکنم از استرش باشه&nbs ...

آره اما اینکه میگن با گلو درد شروع میشه و علائمش شکل سرماخوردگی واسه همین میگم

برای مقابله با اضطراب کتاب بخون کتاب من و هیولای درونم چیزایی ک مضطربت میکنه رو بنویس حس کن بهشون ن ...

مرسی ❤باید روانشناس برم یا اعصاب و روان؟