2777
2789

۹۸فاغ التحصل شدم از تجربی دو ساله پشت کنکورم و انسانی شرکت میکردم

امسال رتبم ۵هزار شد تنهای تنها بودم فقط خودم(انتطارم زیر۵۰۰ بود ولی بگذریم ...حرف زیاده)

الان فرهنگیان زدم شانسم پنجاه پنحاهه اینجا

بنظرتون حقوق روانشنایی علوم تربیتی مشاوره حسابداری بزنم ؟ چون اگ فرهنگیا نشد اینارو حتما قبول میشم میدونم

ولی راه دیگ ک دارم اینارو نزنم و پشت کنکور بازهم بمونم....

مشاوره رفتم گفت حیفه روزانه بری بمون خودم بات کار میکنم تو استعداد داری و....بگذریم نظرتون لطفا بی پرده بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حس میکنی تمام تلاشتو کردی بزن هر چی شد برو وگرنه حتمأ بمون و بخون چون بعدها حسرت میخوره

من خیلی تلاش کردم ولی تنها مطمئنم اگ تنها نبودم خیلی بهتر میشدم خیلی.....همین مشاور پارسال رفتم پیشش گف روت سرمایگذاری میکنم ولی نرفتم چون نتونستم وتنهایی خوندم

امسال ک دوباره رفتم پیشش فوری منو شناخت و خیلی ناراحت بود ک تنها موندم و بازم گف بمون پیش من

خیلی معروفه و دکترا داره

فقط چون چن ساله پشت موندم میترسم باز بمونم

بیتشر از فشار اطرافیان هست واقعا نمیدونم چیکار کنم

عزیزم پشت کنکور نمون اگه دولتی قبول میشی همه ی اینایی که گفتی بزن حسابداری بنظرم همیشه براش کار هس ...

دو دلم واقعا سخته 💔😭

دلم میخواد برم ولی ترس از اینده نامعلوم

دلم میخواد بمونم ولی ترس از خستگی