من یک آدم روانی هستم که نمیتونم با یه بچه دو سال رفتار خوب داشته باشم، خیلی ناراحتم خیلی ،حیفه اون بچه معصوم که خدا به من داده، همش عصبانی میشم سرش داد میزنم، حوصله ام نمیکشه، خسته میشم اه
دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
خب پسر من چهار ماه دیگه دوسالش میشه ماشالله خیلی شیطونی میکنه پسر بزرگم که سه سالشه از اون یاد میگیره سنش همینه بچه متوجه نیس دیکه باید ساخت تا بزرگ بشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما اصلا دعواش نمیکنی؟ ؟؟؟همیشه با ارامش باهاش رفتار میکنی؟؟؟ماشاءالله با دو بچه چطوری مدیریت میکنی
چرا دروغ بگم اره خیلی دعوا میکنم حتی میزنم پشت باسنش ولی خب بازم کار خودشو میکنه اصلا از رو نمیره وقتی میخوابه ایقد مظلوم میشه اشک تو چشام جمع میشه میگم چقد مظلومه ولی وقتی بیدار میشه اوه اوه😁
من دو تا پسر دارم بزرگه چهار سالشه کوچیکه یک سالونیمشه.رسما دیوانه شدم از دستشون.ولی خوب بچه ن دیگه.گناه دارن.منم گاهی دعواشون میکنم.دائم جیغ و داد و دعوا میکنن باهم.همش خونم بهم ریختس.همش کمبود خواب دارم.ولی بازم خدارو شکر میکنم.
من دو تا پسر دارم بزرگه چهار سالشه کوچیکه یک سالونیمشه.رسما دیوانه شدم از دستشون.ولی خوب بچه ن دیگه. ...
منم بچه هام پشت سرهم هردوهم پسر ببین دیگچقدشیطون بهش گفتم فقط باید تواتاق بازیکنه هرکاری ک دوس داره میکنه بهم میریزه بعدازظهر جمع میکنم.. اگرم ب حرف نکنه بیادازاتاق بیرون وسیله بازیشومیگیرم