2777
2789

من یک آدم روانی هستم که نمیتونم با یه بچه دو سال رفتار خوب داشته باشم، خیلی ناراحتم خیلی ،حیفه اون بچه معصوم که خدا به من داده، همش عصبانی میشم سرش داد میزنم، حوصله ام نمیکشه، خسته میشم اه

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

خب پسر من چهار ماه دیگه دوسالش میشه ماشالله خیلی شیطونی میکنه پسر بزرگم که سه سالشه از اون یاد میگیره سنش همینه بچه متوجه نیس دیکه باید ساخت تا بزرگ بشن 

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پسر من چهار ماه دیگه دوسالش میشه ماشالله خیلی شیطونی میکنه پسر بزرگم که سه سالشه از اون یاد میگیر ...

شما اصلا دعواش نمیکنی؟ ؟؟؟همیشه با ارامش باهاش رفتار میکنی؟؟؟ماشاءالله با دو بچه چطوری مدیریت میکنی

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
شما اصلا دعواش نمیکنی؟ ؟؟؟همیشه با ارامش باهاش رفتار میکنی؟؟؟ماشاءالله با دو بچه چطوری مدیریت میکنی

چرا دروغ بگم اره خیلی دعوا میکنم حتی میزنم پشت باسنش ولی خب بازم کار خودشو میکنه اصلا از رو نمیره وقتی میخوابه ایقد مظلوم میشه اشک تو چشام جمع میشه میگم چقد مظلومه ولی وقتی بیدار میشه اوه اوه😁

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱
دقیقا مثل من گاها کتک هم میخوره..  خیلی اعصابمو خرد میکنه سر خود کارای بی جا شلوغ میکنه گریه م ...

چن سااشه؟؟

ب این فکر کن خدایی نکرده اگ نبود چی میشد.. خیلی کوچولو عیبی نداره هرکار میکنه تو خودت سرگرم کن ک دعواش نکنی اگ جیغ میکشه بغلش کن یادیدی ساکت نمیشه بذار تواتاق بگو گریه هات ک تموم شد بیابیرون فقط بچه ببینه ب کاراش واکنش نشون میدی بدترمیکنه 

من دو تا پسر دارم بزرگه چهار سالشه کوچیکه یک سالونیمشه.رسما دیوانه شدم از دستشون.ولی خوب بچه ن دیگه.گناه دارن.منم گاهی دعواشون میکنم.دائم جیغ و داد و دعوا میکنن باهم.همش خونم بهم ریختس.همش کمبود خواب دارم.ولی بازم خدارو شکر میکنم.

هیچوقت فکر نمیکردم که همچین مادری باشم واسه بچه ام، ،هر کس بچشو دعوا میکرد به چشم یه جنایتار میذیدم اما الان خودم هم. اونجوریم ،من لیاقت مادر شدن نداشتم ای خدا اصلا حالم خوب نیست، کاش تنها بودم گریه میکردم

من دو تا پسر دارم بزرگه چهار سالشه کوچیکه یک سالونیمشه.رسما دیوانه شدم از دستشون.ولی خوب بچه ن دیگه. ...

منم بچه هام پشت سرهم هردوهم پسر ببین دیگچقدشیطون بهش گفتم فقط باید تواتاق بازیکنه هرکاری ک دوس داره میکنه بهم میریزه بعدازظهر جمع میکنم.. اگرم ب حرف نکنه بیادازاتاق بیرون وسیله بازیشومیگیرم

من دو تا پسر دارم بزرگه چهار سالشه کوچیکه یک سالونیمشه.رسما دیوانه شدم از دستشون.ولی خوب بچه ن دیگه. ...

یا خدا چقدر سخت، من با یه بچه نمیتونم خودمو کنترل کنم با دو تا بچه خیلی سخته

الان انقد سرم درد میکنه که، الان میبینم مادرم خیلی واسه ما زحمت کشیده خیلی، من الان تو این سن کم با یه بچه حوصله ام نمیکشه، چطوری مامانم با 4 تا بچه