خستم از دستشان مامانم یکسره جیغ و دادیه.صداش همیشه توسرمه از بچگی مامانم فقط باداد و جیغ باما و بابام حرف میزد.همیشه تحقیر تحقیر.بخدا دوساعت میرم خونشون فقط عربده سر داداشم بابام من همههههه.بهش امشب گفتم توروخدا برو یه قرص اعصاب بگیر.کلا شعارش اینه من تا جیغ نکشم کسی به حرفمنمیکنه.واقعا مشکل روانی داره اصلا هرمشکلیم بوده تو زندگیش هیج وقت سعی در درست کردنش نداشته و فقط جیغ زده.این جیغ و سلیطه بازیهاش باعث شده من و داداشم هم واقعا روانی شیم بازم من خیلی خودم و کنترل میکنم ولی بازم با بچم خیلی سخت گرفتم و عین مادرم رفتار کردم ولی خب خیلی سعی میکنم.پسر من واقعا شرههه خیلی شره وپیله کنولی من و داداشم صدامون درنمیومد از ترس مادرم بقول خودش برای اینک پرو نشیم باهامون اونجوری رفتار میکرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.