2777
2789
عنوان

بچم و تو 23 هفته بخاطر پارگی کیسه اب از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 6860 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحان خواهر شوهرم سه ماه پیش تو هفت ماهگی بهش گفتن بچه ات باید سقط بشه..در اصل سزارین شد و بچه رو زنده به دنیا آوردن اما بعد از یک روز مرد...مشکل قلبی داشت.ببین اون چی کشیده.ایشالله نصیب هیچ کس نشه ولی اینو گفتم که یکم آروم بشی.
شبتون خوش...خدا بهترینها رو براتون بخواد
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
منم یه بار بی دلیل سقط کردم خیلی کلافه بودم با کلی نذر ونیاز ودوا درمون حامله شده بودم درست روز تولد امام حسین همش میگفتم همه این روز حاجت میگیرن اون وقت من... اما حالا یه پسر ناز و شیرین زبون دارم ویه دختر توراه اونم حتما به صلاحم نبوده
هفته 23
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
خدا نی نی هاتون و براتون نگه داره سالم تو بغلتون بگیرین ان شاالله
هرکاری میکنم این دلم اروم نمیگیره
اگه دوس داری بیشتر درموردش حرف بزن اینجا دلت خالی شه،گریه هم بکن،بذار آروم بشی،ولی در کنارش خدا روشکر کن،که سلامتی، شوهرت سلامته،خانوادت سلامت هستن، محتاج خلق نیستی و یه عالمه شکر دیگه
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه