2777
2789
عنوان

بچم و تو 23 هفته بخاطر پارگی کیسه اب از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 6860 بازدید | 129 پست
روحان جان من که بغلم کرده بودم وشیر هم داده بودم ولی بعد از یک هفته به دنیا اومدنش فوت شد فکر کن سیسمونی تو خونم بود تختش رو نگاه میکردم جیغ میزدم تا اومدن سریع وسایلهامو جمع کردن و بردن ولی الان یک پسر ناز دارم عشق منو بباش نفسم
ممنون از همتون.....چشام دیگه چیزی نمیبینه از بس گریه کردم شبتون خوش...
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاطمه پریا جان درکش میکنم من واقعا دیونه شده بودم همش گریه میکردم هر بچه اییی میدیدم گریه میکردم جاش میدیدم به ما مانم میگفتم یادت اونجا نشسته بودم تو بغلم شیر میخورد کاملا روانی شده بودم
منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد و بچمو تو هفته 23 از دست دادم اما من کیسه آبم پاره نشده بود دیدم بچه تکون نمیخوره رفتم دکتر سونو گرد گفت
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
تا اینکه خواهرم حرف خوبی بهم زد گفت تو الان که این بچه 7 روزه رو از دست دادی ببیین چی کار میکنی اگر بزرگتر بود بابا مامان میگفت بامزه حرف میزد اون موقع از دست میدادی چی کار می کردی دیدم واقعا راست میگه اون موقع که خاطراتم هم زیاد میشد گفت خدا رو سکر کن خدا دوستت داشته خیر ببوده حتما
صبح خواهرشوهرمو بعد دو هفته که خونمون بود رسوندیم خونشون شهرستان فردا صبحش بچه من تو شکمم دیگه تکون نمیخورد و مرده بود پس فرداشم سزارینم کردن
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
بعدشم هی مینشست جلوم آه میکشید میگفت خوش به حالت بچه ات مونده بچه من که رفت خیلی حمق بودن هم شوهرم هم خواهراش هم مادر هم همشون هیچوقت نمیبخشمشون