2777
2789

پنجشنبه پاگشای خواهرمه.بابت کرونا سرزنشم نکنید قراره تو فضای باز برگزار کنم.تعدادمون هم کمه ده نفریم.سوال من اینه که پیش غذای مناسب با خورشت آلومسما چی بپزم خوبه؟

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چرا سرزنش الان روزهای آخر قبل ماه محرم همه حول برشون داشته دارن عروسیاشونو میگیرن .با این اوضاع داغون مشهد امروز یک سالن آرایشگاه استوری گذاشته بود ۸ تا عروس و یک عالمه همراهی  داشت .

نه بابا چرا سرزنش الان روزهای آخر قبل ماه محرم همه حول برشون داشته دارن عروسیاشونو میگیرن .با این او ...

ماشاءالله😨

تو جمع ما فقط من و خواهرم و همسرم واکسینه نشدیم.خداروشکر پدرومادرامون واکسن زدن

نه بابا چرا سرزنش الان روزهای آخر قبل ماه محرم همه حول برشون داشته دارن عروسیاشونو میگیرن .با این او ...

من و مادرم قرار بود این هفته بیاییم مشهد وضعیت اونجارو که دیدیم موکول کردیم به بعد محرم.مراقب خودتون باشید خیلی خطرناک شده اوضاع مشهد