خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم
کلا این مدل کرونا یکم وحشی تره و همه رو تهدید میکنه...با رعایت چند تا اصل ساده هم میشه جلوی سرایتش رو گرفت...حالا یبار هشدار به کودکان میدن...یبار به جوانان....یبار به زنان باردار....همه مراقب باشیم دیگه
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم
شما چند وقتتونه?من دوست دارم اقدام کنم واسه بارداری هر بار میخام اقدام کنم همش میگن کرونا بدتر از قبل شده منم میترسم .شما تو این مدت کرونا نگرفتید?دور از جون
شما چند وقتتونه?من دوست دارم اقدام کنم واسه بارداری هر بار میخام اقدام کنم همش میگن کرونا بدتر از قب ...
٣۶ هفته و ٢ روزمه. همون اولش ک اقدام کردیم همون ماه کرونا گرفتیم البته از نوع خفیفش. تو این مدت اصلا اصلا جایی نمیرم بیشتر یا خونه بابام بودم یا خودم ک منو شوهرم بودیم فقط... کرونا ک همیشه هست فقط باید احتیاط کرد