2777
2789
عنوان

هشدار به زنان باردار😨😰😱

1909 بازدید | 25 پست

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

😭😭😭😭کیه ک رعایت کنه

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا این مدل کرونا یکم وحشی تره و همه رو تهدید میکنه...با رعایت چند تا اصل ساده هم میشه جلوی سرایتش رو گرفت...حالا یبار هشدار به کودکان میدن...یبار به جوانان....یبار به زنان باردار....همه مراقب باشیم دیگه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

😭😭😭😭کیه ک رعایت کنه

بخاطر جون خودمون و بچه هامون هم که شده باید همه رعایت کنیم ولی واقعا خیلی کم رعایت میکنن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
کلا این مدل کرونا یکم وحشی تره و همه رو تهدید میکنه...با رعایت چند تا اصل ساده هم میشه جلوی سرایتش ر ...

اره دیگه

حالا مادرشوهر م و خواهر شوهرم سرما خوردن ...مادرشوهر م اصرار که شان بریم اونجا دیشب.‌‌‌خدارو شکر باز شوهرم عاقله گفت خوب شدی میایم

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

مادرشوهرم اینا میان .یا میگن بیا ب من ولی خانوادم شهرستانن میخواستم برم شنیدم همشون گرفتن.شوهرم ک ا ...

مواظب خودت باش تا کوچولوت سالم بیاد توی بغلت.بنظرمخونه مادرشوهرتم چند وقتی نرو خطرناکع

بخاطر جون خودمون و بچه هامون هم که شده باید همه رعایت کنیم ولی واقعا خیلی کم رعایت میکنن

من خیلی رعایت میکنم متاسفانه اطرافیان اصلا رعایت نمیکنن یکیش شوهرم

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
😭😭😭😭کیه ک رعایت کنه

شما چند وقتتونه?من دوست دارم اقدام کنم واسه بارداری هر بار میخام اقدام کنم همش میگن کرونا بدتر از قبل شده منم میترسم .شما تو این مدت کرونا نگرفتید?دور از جون

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
من خیلی رعایت میکنم متاسفانه اطرافیان اصلا رعایت نمیکنن یکیش شوهرم

دقیقا مثل شوهر من تا اینکه خودش گرفت و دردشو کشید الان دیگه حتی توی خونه هم ماسک میزنه🤭

شما چند وقتتونه?من دوست دارم اقدام کنم واسه بارداری هر بار میخام اقدام کنم همش میگن کرونا بدتر از قب ...

٣۶ هفته و ٢ روزمه. همون اولش ک اقدام کردیم همون ماه کرونا گرفتیم البته از نوع خفیفش. تو این مدت اصلا اصلا جایی نمیرم بیشتر یا خونه بابام بودم یا خودم ک منو شوهرم بودیم فقط... کرونا ک همیشه هست فقط باید احتیاط کرد