2777
2789
عنوان

هشدار به زنان باردار😨😰😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 25 پست
دقیقا مثل شوهر من تا اینکه خودش گرفت و دردشو کشید الان دیگه حتی توی خونه هم ماسک میزنه🤭

شوهر من گرفت ولی عین خیالش نیست البته خفیف گرفت... بخدا نمیدونم از دستش چیکار کنم بزور بهش میگم یکم رعایت کنه

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
حالا مادرشوهر م و خواهر شوهرم سرما خوردن ...مادرشوهر م اصرار که شان بریم اونجا دیشب.‌‌‌خدارو شکر باز ...

انشاالله بهتر بشن منو شوهرم هم مریض شدیم البته سرماخوردیم از حموم اومدم رفتم ابسرد خوردم و زیر کولر دراز کشیدم مریض شدم شوهرمم از من گرفت حالا امشب خونوادش میخوان بیان نه حال غذا درست کردن دارم نه حال تمیز کاری خواهرشوهرمم از صب زود از روستا اومده الانم رفته توی شهر میترسم پدر و مادرشوهرم از من بگیرن اونوقت حرفاشونو کجاد دلم بذارم😑😑

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

٣۶ هفته و ٢ روزمه. همون اولش ک اقدام کردیم همون ماه کرونا گرفتیم البته از نوع خفیفش. تو این مدت اصلا ...

اره همیشه هست . عزیزم نگران نباش اگه بخای سزارین کنی دو هفته دیگه راحت میشی . ک بنظرم سزارین کن زودتر بچه ب نیا بیاد خیالت راحت بشه . خوش بحالت واسه منم دعا کن اگه باردار شدم سالم ب مقصد برسونمش

دلم تنگه خانه ی پدریه😭

آره یکی از دوستای منم تو بارداری کرونا گرفت بچه رو شش ماهه از شکمش درآوردن تو دستگاه بود خودشم تو کما وقتی به هوش اومد نذاشتن بچه رو ببینه فقط فیلمشو دید بعدشم بچه چون تو بدنش کرونا بود فوت کرد. دوستمم به خاطر خونریزی شدید رحمش رو درآوردن و دیگه بچه دار نمیشه خیلی داغون شد خیلی. من که اصلا از خونه بیرون نمیرم امروزم میخوام برم سونوگرافی سه تا ماسک میزنم و با الکل پاشی میرم و میام.

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
شوهر من گرفت ولی عین خیالش نیست البته خفیف گرفت... بخدا نمیدونم از دستش چیکار کنم بزور بهش میگم یکم ...

خداروشکر حالشون خوب شده شوهر من خیلی شدید ریه ش درگیر شده بود خیلی درد کشید تا خوب شد حالا دیگه میترسه چون میگه مرگو( دور از جونش) با چشمای خودم دیدم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
آره یکی از دوستای منم تو بارداری کرونا گرفت بچه رو شش ماهه از شکمش درآوردن تو دستگاه بود خودشم تو کم ...

خدا به دلش صبر و ارامش بده خیلی سخته

اره همیشه هست . عزیزم نگران نباش اگه بخای سزارین کنی دو هفته دیگه راحت میشی . ک بنظرم سزارین کن زودت ...

نه عزیزم طبیعی هستم 😭😭😭تو شهرمون اصلا اصلا سز بی دلیل قبول نمیکنن میگن نامه میدیم برید ی شهر دیگه ک کسیو ندارم برم، ولی از الان پیاده روی میکنم ک ٣٨ هفته انشالله بیاد...چشم عزیزم انشالله باردار میشی و ی بارداری سالم رو طی میکنی و بسلامتی بچتو بغل میکنی... برا منم دعا کن دخترمو سالم و صحیح بغل کنم🥺❤️

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
خداروشکر حالشون خوب شده شوهر من خیلی شدید ریه ش درگیر شده بود خیلی درد کشید تا خوب شد حالا دیگه میتر ...

انشالله هیچ کس ب این ویروس بد دچار نشه.. کی بشه ریشه کن بشه واقعا داریم از پا در میایم چ روزایی داشتیم ب کجا کشیده شدن

انشالله هیچ کس ب این ویروس بد دچار نشه.. کی بشه ریشه کن بشه واقعا داریم از پا در میایم چ روزایی داشت ...

الهی آمین

نه عزیزم طبیعی هستم 😭😭😭تو شهرمون اصلا اصلا سز بی دلیل قبول نمیکنن میگن نامه میدیم برید ی شهر دیگه ...

قربونت عزیزم انشالله ب سلامتی زایمان کنی . و با اغوش گرفتن دختر گلت همه سختیای این چند وقته و فراموش کنی

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
قربونت عزیزم انشالله ب سلامتی زایمان کنی . و با اغوش گرفتن دختر گلت همه سختیای این چند وقته و فراموش ...

مرسی گلم از دعای قشنگ ❤️😘