2777
2789
عنوان

مامان بابام به ناخونام گیر میدن :/

371 بازدید | 19 پست

بدشون میاد از ناخن بلند😐 همش جنگ و دعوا ک بگیر میکروب میره زیرش

حالا هرکی ندونه فک میکنه سه مترن😐😒درحالی ک متوسطه

ای خدا همه میرن کاشت میکنن بعد اینا به ناخن طبیعی خود ادم گیر میدن عاقا من اصن میگیرمشون حس میکنم انگشت ندارم نمیتونم کار کنم😐😂

خدایی اعصابم تو این گرونی و وضع ممکلت ک خورد هست حالا خانواده ادم به چه چیزایی توجه میکنن واقعا

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 

بابای منم اینجوری بود از تتو هم بدش میومد من طرح حنا زده بودم فکر کرد تتو زدم کلی داد میری پاکش میکنی خداروشکر بعد ازدواجم هرکاری ک میخام انجام میدم و همسرمم مشکلی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر رو مخه این گیر دادنشون آخه آدم نباید اختیار بدن خودشو داشته باشه؟ چه بلند باشه چه کوتاه اگه بهد ...

خییلیی بخدا خسته شدم نه فقط ناخن سر همهههه چییی بحث میکنن

بابای منم اینجوری بود از تتو هم بدش میومد من طرح حنا زده بودم فکر کرد تتو زدم کلی داد میری پاکش میکن ...

خداروشکر که همسرت خوبه من ک دیگه مردم تو این خونه پس به چه امیدی زندگی کنم

اعصابم ک به قدر کافی خورد هست اختیار ناخونامم ندارم

متوجهم مستقل شو تا شرایط بهتر بشه

سنم کمه چطور مستقل شم

حتی فکر نکنم چند سال بعدم بتونم مستقل شم با این شرایط اقتصادی

یه خونع بخای اجاره کنی باید خدا تومن پول بدی حالا چه برسه به بقیه وسایلا مث یخچال و ....

خداروشکر که همسرت خوبه من ک دیگه مردم تو این خونه پس به چه امیدی زندگی کنم اعصابم ک به قدر کافی خور ...

عزیزم میگذره تحمل کن من خانوادم راحتن ها ولی بعد طلاقم حساس شده بودن همچین شده بود تارای موم میشمردن میگفتن دختر چ معنی داره اینقد مو برو نصف تار های مو تو بکشن😂😂😂😂 انشالله بخت شمام بلند باشه من بابام گوشی دستم میدید میگفت نشکنه انگشتات یا بزار کنار یا بندازمش توالت😂😂😂اگه جای منو بودی چی میگفتی ولی الان همسرم مانتو کوتاه جلو باز تتو رنگ مو ناخن مژه....برعکس پیگیری میکنه انجام بدم 

وای منم اینجور بودن.به بلند کردن ناخن داشتم نه اجازه ی لاک زدن.بابا کل حال دختر بودن به اینچیزاس که ...

هعیی خدا نمیفهمن که

طرز تفکرشون تو قدیم مونده هررر چقدم با زبون خوش باهاشون صحبت کردم فایده نداشت دعا کنین بتونم مستقل شم تو آینده

عزیزم میگذره تحمل کن من خانوادم راحتن ها ولی بعد طلاقم حساس شده بودن همچین شده بود تارای موم میشمردن ...

کاش بگذره

من فقط با همین امید زندم ک در اینده مستقل شم از این خونه برم😐

نمیفهمم این همه سختگیری واسه چیه بابا دوروزه دنیاس بذارین خوش باشیم اه

کاش بگذره من فقط با همین امید زندم ک در اینده مستقل شم از این خونه برم😐 نمیفهمم این همه سختگیری و ...

اهمیت نده برای خودت زندگی کن منو هرچی بیشتر سخت گرفتن راحت تر بود یواشکی پارتی هامم رفتم و جوونی کردم و بگم ک چ خوب شد ک برای خودم بودم وگر میخاستم رو حساب اونا باشم الان باید افسرده بودم ک دو برابر سنم چهرم نشون میداد ن مثل فچه مدرسه ای ها بمونم

چند سالته عزیزم؟

۱۵

فقط تورو خدا تو نگو بچه ای این گیر دادنا ک چیزی نیس بخاطرش ناامیدی🙄😂

منم بلخره نوجوونم تو سن حساسی ام هرروزم ک تو خونه جنگ و دعواس خب روحیه داغون میشه

یکمم بزرگترا درک کنن

اهمیت نده برای خودت زندگی کن منو هرچی بیشتر سخت گرفتن راحت تر بود یواشکی پارتی هامم رفتم و جوونی کرد ...

مگه میشه تو این خونه یواشکی کاری کرد

شاید باورت نشع ولی ببخشید حساب دستشویی رفتنامم دارن🙄😐😐😐😂

۱۵ فقط تورو خدا تو نگو بچه ای این گیر دادنا ک چیزی نیس بخاطرش ناامیدی🙄😂 منم بلخره نوجوونم تو سن ...

نه اصلا ربطی نداره به بچه بودن..بجه دلش به همین قرتی بازیا خوشه دیگه..اما چه میشه کرد دیگه تفکرشون اینه دیگه..عزیزم فقط تلاشتو بکن درساتو خوب بخونی.الان زمان حساسیه...به جای خوبی که برسی دیگه دنیا جلودارت نیست

موفق باشی گلم🌹🌹🌹