2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و لکه بینی

863 بازدید | 31 پست

سلام من بی بی چکم مثبت شده و چند روزی هم استفاده کردم مثبت شده قبل اینکه بی بی بزارم لک دیدم زیر لباسم الانم چندتا لک دیدم زیر لباسم بنظرتون مال چیه؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لانه کزینی عشقم مبارکه😍

فدات من ۸روز به موعدم لک داشتم روز بعدش بی بی گزاشتم مثبت شد الان که ۴روز مونده به پریم بازم زیر لباسم لک دیدم 

یعنی لانه گزینی؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
منم بی بی چک و ازمایشم مثبت شده لک دارم کاش خودش بیفته

لانه گزینی نیست یعنی مال تو؟؟

مبارکه عزیزم برو دکتر گلی تا خیالت راحت شه

اخه هنوز از ندادم و ۴روز به پریم مونده و دیشبم بی بی گزاشتم مثبت شد ولی ظهر زیر لباسم لک دیدم 

فدات من ۸روز به موعدم لک داشتم روز بعدش بی بی گزاشتم مثبت شد الان که ۴روز مونده به پریم بازم زیر لبا ...

منم شش روز به پری لک‌کوچیک دیدم فرداش مثبت شد...میخوای از دکترت ی زنگ بزن بپرس ولی اگه زیاد نیست فکرنکنم نکران کننده باشه

اول یه ازمایش خون بده مثبت که شد برو دکتر احتمالا لانه کزینی هس بعضیا لکه میبینن بعضیا هم نه

تخمدانام درد میکنه و سمت راستی مخصوصا 

خم میشم درد میگیره

منم شش روز به پری لک‌کوچیک دیدم فرداش مثبت شد...میخوای از دکترت ی زنگ بزن بپرس ولی اگه زیاد نیست فکر ...

زیاد نیس چندتا لکه هستش

بنظرت دو روز مونده به پریم برم از بدم مثبت میشه؟؟

نمیدونم منم تازه فردا موعدمه 

خب عزیزم لانه گزینی