2777
2789
عنوان

از خانوادم متنفرم کاش نابود شن

322 بازدید | 19 پست

نمیدونید چکارم کردن

۲۴ سالمه

نذاشتن درس بخونم، نذاشتن کار کنم

تازه با رفتاراشون سن پایین زیر ۱۸، ۲ هفته متاهل شدم سریع جدا شدم

چقدر بدم از این بشر میاد

تازه تا الان با این رفتار نحسشون اجازم دست خودم نبود دست دختر خونه خراب کنشون بود، باز خواستگار زیاد داشتم

ک با این رفتار اینا نمیتونستم برم مشکل برامون درست میکردن یا تو متاهلی هم باعث اعصاب خورد کنیم میشدن

چند مورد خوشم اومد سر خواهرم نشده چون سلیطه خانم ب شدت حسوده نسبت به کیس خیلی سر ، متاهل هم هست

ینی چی این وضعیت، مگ من بچه سنم

خب یا دخترشون جمع میکردن من اینظور نشم برم سر زندگیم یا مثل بقیه دخترا میرفتم سرکار و درس میخوندم

این چ طرزشه، بخدا نمیدونم ب کدوم در بزنم

نذار خواهرت دخالت کنه

کلا برا خواستگاری دعوتش نکنید 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که متاهل بودی الان اختیار دست خودته عقد هم دست خودته حرص چی رو داری میخوری کسی نمیتونه جلوتو بگیره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من بودم خواهرمو جررررررر میدادم خوانوادرم یدور جر میدادم

وقتی قتل هم کنه خانوادش پشتش باشن نمیتونی کاری کنی، قدرت نداری

چون پدر مادر حمایتش میکنن و پیش اقوام گند کاریاشون نمیگن

خب عزیزم راستش منم مثل تو ام .اما دارم درسم و میخونم درکت میکنم.میتوتی با درس خوندن شروع کنی یا میدونم سخته ادم از قانون های خانواده بگذره اما این زندگی تو .یه جایی باید از قوانینشون بگذری پس سعی کن با کار کردن یا درس خوندن این قوانین و بزاری کنار

اصن من باش صحبتی ندارموضعیتمو ببینچ صحبتی با ایشون دارم؟ مادرمه پشت گند کاریاشه

خب چیکار میکنه مثلا ؟ نمیتونی یکی دو بار تلافی کنی که بشینه سر جاش 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

تو که متاهل بودی الان اختیار دست خودته عقد هم دست خودته حرص چی رو داری میخوری کسی نمیتونه جلوتو بگیر ...

اختیار چی

زیر ۱۸ سال بودم

الان ۲۴ سالمه

کدوم اختیار

کل خواستگارامم خودم رد کردم چون خانم کرم میریزه بمون

سرشون ماتحتمونه

حق هم داشتم شناخت دارم به فتنه گریاش

چن ماه پیش گفتم تست کنم این همه بحث کردم شاید کار دیگه نداشته باشه

دوباره کرم ریخت