2777
2789
نوعشو که نمیتونن بفهمن یه آزمایش خیلی گرون باید انجام بشه تا بفهمن مال کدوم واریانته شاید خفیف گرف ...

ما مهر پارسال شدید ترین نوع کرونا رو گرفتیم در واقع همون انگلیسی. شایدم گرفتم چون یبار شدیدشو گرفتم الان خفیف نشون میده 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز صبر کن اگه علایم نداشتی نرو ولی اگه بدتر شدی حتما برو میندازه ادمو انشالله که نیست

میگم ما مهر پارسال شدید ترین نوع کرونا رو گرفتیم در واقع همون انگلیسی. ممکن دلتا بگیریم بمریم؟ یا بدنمون مقاوم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
کدوم شهری؟؟برو ی مطب خلوت تر!اکسیژن و اینات اندازه بگیره ی سی تی بده!تا ببینی اوضاعت چطور!این ترس تر ...

سیستانم 

مگه برم همین امروز 

تو همه امید منی ❤

خیلی خوبه درگیر نشده به خودت برس 

میگم دلتا تو خونه ام درمان میشه یا فقط باید بری بیمارستان؟ 

میگم ما مهر پارسال شدید ترین نوع کرونا رو گرفتیم در واقع همون انگلیسی. ممکن دلتا بگیریم بمریم؟ یا بد ...

دور از جون این چه حرفیه خیلیا گرفتن نترس خوب شدن سه بار هم دیدم گرفتن حالا واسه تو معلوم نیست 

خودشناسی DNA plus
دور از جون این چه حرفیه خیلیا گرفتن نترس خوب شدن سه بار هم دیدم گرفتن حالا واسه تو معلوم نیست 

نه کلی میگم. منم دیدم کسی چند بار کرونا خفیف گرفته. برا ما فوق شدید بود میگن ایمنی میده مثل واکسن. راسته یا دروغ؟ میخوام بدونم بدنمون ب دلتا مقاوم یا اثرشو از دست داده

سیستانم  مگه برم همین امروز

ترو خدا جای خلوت پیدا بکن وای برو خرج داره

ولی بفدای سرت پول ۲تا مرغ

بخدا ادم سلامت نباش بگور پدر پول و زندگی و همه چیز

گلی من دلم برا هم جنسم هم وطنم میسوزه

اتیش میگیرم وقتی نادون ها میگن دکتر نرو دکتر بده خونه بمون

بخدا اونقدر مرگ و میر دیدم از خودم بدم میاد

برات حمد میخونم خدا پناهت باش خواهری❤

من تو خونه درمان شدم بیمارستان جا نداشت بستگی به اکسیژن خونت داره ولی من خیلی خرج کردم 😒

خداروشکر تب ندارم اکسیژنمم بالاست فعلا

ترو خدا جای خلوت پیدا بکن وای برو خرج داره ولی بفدای سرت پول ۲تا مرغ بخدا ادم سلامت نباش بگور پدر ...

فدات مهربون من😍 ،همیشه سالم و سلامت باشی 😘

چشم حتما میرم

تو همه امید منی ❤

من تو خونه درمان شدم بیمارستان جا نداشت بستگی به اکسیژن خونت داره ولی من خیلی خرج کردم 😒

من اصلا دربند پول نیستم فقط سلامتی حاضرم میلیونی خرج کنم ولی خانوادم سلامت باشن خودم هیچ