2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه بدون دستور پزشک که

گور پدر پزشک کرده

این همه ادم مردن چدن پزشک پیچوندشون و پشت گوش انداخته و چون شلوغ و از سرش باز کنه سی تی ننوشته طرف ی بلایی سرش بیاد کی مسئوله؟؟من خودم۱۰بار از دادم منفی بود پیش۱۲تا دکتر رفتم تا اخر تو سی تی فهمیدم کرونا دارم

دلتا یا معمولی؟ ینی اولش تنها علائمت خارش بود؟ اخه خودم یبار گرفتم ولی همراه علائم دیگه مثل ابریزش و ...

الان همه دلتان با کرونا معمولی فرق می‌کنه تست بده خیالت راحت بشه

خودشناسی DNA plus
گور پدر پزشک کرده این همه ادم مردن چدن پزشک پیچوندشون و پشت گوش انداخته و چون شلوغ و از سرش باز کنه ...

واقعا میگیرن الان بدون نسخه؟😳

به من گفتن نمیگیرن😳

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
به جز اسکن ریه از کجا می فهمن؟ من اصن نمی دونم چمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

همون تست اسکن علائم کرونا

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
گور پدر پزشک کرده این همه ادم مردن چدن پزشک پیچوندشون و پشت گوش انداخته و چون شلوغ و از سرش باز کنه ...

میترسم برم خیلی شلوغه میگم اگه کروناهم نداشته باشم اونجا بگیرم

تو همه امید منی ❤

دلتا یا معمولی؟ ینی اولش تنها علائمت خارش بود؟ اخه خودم یبار گرفتم ولی همراه علائم دیگه مثل ابریزش و ...

نوعشو که نمیتونن بفهمن

یه آزمایش خیلی گرون باید انجام بشه تا بفهمن مال کدوم واریانته

شاید خفیف گرفتی

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
الان همه دلتان با کرونا معمولی فرق می‌کنه تست بده خیالت راحت بشه

اخه میترسم برم آزمایشگاه مبتلا هم نباشم مبتلا بشم. بعد میگن اخه باید چند روز بگذره تا مثبت بشه ک من تازه امروز اینجوری شدم

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

من خیلی میترسم

دکتر همش میگه ریه هات درگیر نیس

نمی دونم چی کار کنم🥺🥺

من خیلی میترسم دکتر همش میگه ریه هات درگیر نیس نمی دونم چی کار کنم🥺🥺

خوبه خداروشکر پس ،بخوت برس ابجی منم کرونا ساده داشت خوب شد خداروشکر

تو همه امید منی ❤

اخه میترسم برم آزمایشگاه مبتلا هم نباشم مبتلا بشم. بعد میگن اخه باید چند روز بگذره تا مثبت بشه ک من ...

سه روز صبر کن اگه علایم نداشتی نرو ولی اگه بدتر شدی حتما برو میندازه ادمو انشالله که نیست

خودشناسی DNA plus
میترسم برم خیلی شلوغه میگم اگه کروناهم نداشته باشم اونجا بگیرم

کدوم شهری؟؟برو ی مطب خلوت تر!اکسیژن و اینات اندازه بگیره ی سی تی بده!تا ببینی اوضاعت چطور!این ترس ترس پدر مردم در اورد دور از جونت ما۴تا اقواممون بخاطر ترس الان بهشت زهران دکتر نرفتم تو خونه تموم کردن

بخدا من دلم میسوزه ک میگم مگرنه هر جور صلاح میدونی