2777
2789

حالا کل کل و جر و بحث سر یه دسته گل که واقعا درست نیست و ارزش اعصاب خوردی نداره 

ولی خب مگه مادرهمسرت فارغ شده بود که همسرت گلو داده به مادرش؟

مسبب خیلی از دعواهای عروس و مادرشوهر ناخواسته خود اقایون هستن 

قطعا در چنین شرایطی واجب بوده واسه شما گل بخره 

واسه مادرش رو موکول میکرد به یک وقت دیگه

✨🤍...Be what you are

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه...شوهرمم هنوز نمیدونه فقط منتظرم مادرم بره ی جنگی بپا کنم چون داره ب مادرم کم محلی میکنه و خودش ...

وااای خوشبحالت چه رویی داری ، حالا یه دسته گل چیه عکسشو برای فامیلت میخوای بدی ، ولش کن تو رو خدا چرا ندید بدید بازی در میاری ، بجاش برو از بچه ات که تازه اومده تو زندگیت لذت ببر 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
خیلی زیاده روی داری می کنی برای یه گل! 

بهانه ش گله....خودشو داره میکشه فقط ی گل نیس بره ای ک مادر من ی سال خرجش کرده گوشتاشو داد ب اونا دریغ از ی ذره برا مادر من....مادرمو کم محلی میکنه همه ی خوبیهای مادر من یادش شده از وقتی خانوادشو پیدا کرده

اون گلو زوری اوردی هیچ ارزشی نداره مجبورش میکردی ی گل شیک و گرون تر برای خودت بخره ..بعدم میگفتی حالا ک گل و دادی ب مادرت یکی ام برای مامان من بخر

تواین اوضاع زایمانت کم درد داری حالا اعصابتم خورد میکنی

ب مادر شوهرت چه اخه

مقصر همسرت 

سر گل هم خیلی زیاده روی کردی گفت میگیره برات دیگه 

سر گوشفندم همینارو ب همسرت بگو ولی نگو‌کلخ وجیگرو‌داده ب اونا بگو خوب نبود ی قسمتی هم میدادی ب مامانم؟

ازمامانتم تشکر کن ک بره خونشون تا بهش بیشترازین بی اخترامی نشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️