2777
2789
جیگرو ولش کن کله پاچشم ولش کن...ی دست اون بره میدونی چقد گوشت داره؟؟؟ ی دستشم داد

یعنی واقعا خوراکی هم برای شما خیلی با ارزش هست که میگی دستش چقدر گوشت داشت چرا چشمتون دنبال اون گوشت هست عزیزم چشم ودل سیر باش اونقدر که شخصییتت اجازه نده برای یک گل و چند کنجه گوشت بخوای جنجال درست کنی موفق باشی 

ترک قشقایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا خوراکی هم برای شما خیلی با ارزش هست که میگی دستش چقدر گوشت داشت چرا چشمتون دنبال اون گوشت ...

دلم ازین میسوزه ک مادرمن اون بره رو بزرگ کرد این داد ب خانوادش و ی ذره هم ب خانواده ی من نداد...دلم ازین میسوزه ک شوهرمن میره جاده من تنهام ت این دوسال یکسره منو میبرد اونجا و جور منو مادرم میکشید دلم ازین میسوزه ک مادرم اینهمه هواشو داشت اخرش وقتی اومده اینجا ک زحمت منو بکشه این کم محلی میکنه

بعضی کاربرا خیلی بد نصیحت میکنن ک ممکنه الکی الکی یه زندگی از هم بپاشه عزیزم خیلیییییی کارت اشتباه بوده خیلییی میدونم داری تلافی کارای شوهرت میکنی ولی ایجوری ک تو داری پیش میری درست نیست یه ذره فکر کن راجع ب رفتارت یه کم سیاست زنانه داشته باش شوهرت معلومه مرد بدی نیست اونم شاید یه جا از تو ناراحته داره تلافی کارای تو در میاره البته من نمیخام قضاوت کنم میگم شایدددد ولی مشکل شما باید از ریشه حل بشه ن با لج و لجبازی 

چی بگم؟ 

استارتر عزیز اگه کنجکاوی نیست چند سالت هست؟؟

من یه سری به تاپیکات زدم تا بتونم بهتر نظر بدم. واقعا مادرای شما فدای بی فکری و بچگی شما شدند. 

شما اگه تو خونه مادرشوهرت نمیگفتی چرا گل من رو دادی به مادرت و.. شوهرتم به مادرت تو خونه ات بی احترامی نمی کرد. 

خیلی بی سیاست هستی و مادرتم خودت کوچیک می کنی با رفتارات.

استارتر عزیز اگه کنجکاوی نیست چند سالت هست؟؟ من یه سری به تاپیکات زدم تا بتونم بهتر نظر بدم. واقعا ...

من کجا گفتم ت خونه ی اونا گفتم چرا گل رو دادی ب مادرت؟؟؟؟؟گفتم من اونجا خودمو زدم ب نشنیدددددددددن حتی...امشب گفتم چرا گلمو دادی ب اون...این دو روزه داره ب مادرم کم محلی میکنه

الهی من بمیرم...ببخش ک ناراحتت کردم جگرم کباب شد...انشاالله هرچی مرده نفهمه خدا بب تشون...ببخشید عزی ...

فداتشم عزیزم

همینجام تاپیک زدم با کاربری دیگه 

مادرم گذاشت رفت

همیشه باهامون خوب بود حواسش بهمون بود دست پرمیومد

تازه چندماهه فوت شده منم باردارم

ولی مادر خودش خدای بالاسر شاهده ۳ماهه یسر نزده یه زنگ نزده  اونم بی دلیل به پسر خودش حتی من به درک

ولی آخر آشتیم کنن شوهر گیج من باز یادش میره مرده وزندش برا ننش فرقی نداره

قدر مادرت بدون استارتر

پیش مادرت حتی شده نقش بازی کن شاد باشه

وقتی رفت دخل شوهرتو بیار

استارتر عزیز اگه کنجکاوی نیست چند سالت هست؟؟ من یه سری به تاپیکات زدم تا بتونم بهتر نظر بدم. واقعا ...

من اصلا جلو اونا نگفتم چرا دادی...امشب ت خونه ی خودم گفتم

اه یاد خاطره ای افتادم😔😔😔😔😔😔 پارسال مادرم اومده بود بهم سر بزنه شوهر نفهم وبی همه چیزم باهاش ...

عزیز م😢😔

چرا فوت شد؟چندسالش بود؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!