2777
2789
عنوان

شوهراتون راجب زیبایی خانمهای دیگه صحبت میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندشم شد گفته آدم حس مرد بودن میکنه حتما حس های جنسی اش بیدار میشه 

اکثر مردا زن هارو ستایش میکنن چه هیکل چه زیبایی 

بعضیهاشون به زبون میارن بعصی ها هم تو دلشون ذوق می‌کنند 

مثل خود زن ها که یه مرد زیبا و هیکلی می‌بینند تو دلشون تحسینش می‌کنند

شوهر من اینطوری نمیگه ولی مثلا یه واقعه ای رو میخواد تعریف کنه میگه مثلا خانومش به چشم خواهری خوب بود البته با ترس و لرز میگه کاملا مشهود می‌ترسه انگار  

منم سعی میکنم همین باشم ولی بدش میاد زیاد به خودم بزسم ی جور که بگی حسودیش میشه

خوب پس بهت حسودی می کنه می خواد بگه بری هم می رم یه بهترشو می گیرم کلا از رفتنت می ترسه هزیون می گه توام برو که توهماتش واقعی شه  

نگید «من» ناراحت می‌شم. از ناراحتی خودتون در وهله اول صحبت نکنید. رفتار اشتباه رو نقد کنید.

بگید شنیدن این حرف‌های غیراخلاقی واقعا چندش‌آوره یا اینکه احساس مردبودن از روش‌های دیگه هم به انسان دست می‌ده. توجه کنید ایشون توی جمله‌شون از کلمه «هنوز» استفاده کردن. گفتن هنوز احساس مردانگی می‌کنم. احتمالا کمی در مقایسه با گذشته متوجه بالارفتن سنشون شدن و این راهکار دفاعی ذهنشونه که می‌خوان به شما بگن هنوز هم جوان هستن. چون شما خیلی از ایشون جوانترید

در کل فقط اشتباه و زشتی حرفاشون رو گوشزد کنید. بگید شما باید برای پسرتون یه الگوی اخلاقی باشید. چشم‌داشتن به خانم‌های دیگه زشت و غیراخلاقیه.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
چندشم شد گفته آدم حس مرد بودن میکنه حتما حس های جنسی اش بیدار میشه  اکثر مردا زن هارو ستایش می ...

منم دقیقا از این حرفش بدم اومد واس همین بس نشستم تو اتاقم دست به سیاه سفید نزدم ولی خیلی دلتنگ کننده ست این وضعیت

تو سنک کمه خودش سنش زیاده این رفتارا رو می کنه پیش تو کم نیاره مثلان عتماد به نفستو پاین بیاره نگی م ...

درسته به نظرم. دلیلش همینه

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
منم سعی میکنم همین باشم ولی بدش میاد زیاد به خودم بزسم ی جور که بگی حسودیش میشه

عزیز دلم از نظر روحی روانی خیلی روی خودت کار کن جوری که حرفاش اصلا ناراحتت نکنه چون کسی رو بهتر از خودت نمیبینی ،اگه همش فکر کنیم که فلانی اینجور اونیکی اونجور من چی و من چقد از اونا پایین ترم و ...اینا جز تخریب روحیت کار دیگه ای انجام نمیده.و حرفای شوهرتم اصلاااا دلیل نمیشه که بگیم شما خدااای نکرده از اونا جذاب تر و بهتر نیستید،روز ب روز به زیبایی سلامتی و جونیت اضافه کن ،یه خانم سرحال و با نشاط و جذاب و جوون باشید همیشه😍😍😍😍😍قطعا شما بهترینید .

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱