2777
2789
عنوان

یاسوجی هستی بیا

142 بازدید | 21 پست

میخوام لری یاسوجی یاد بگیرم هرکسی در حد ی جمله بگع و ترجمه فارسی اش ممنون میشم

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایسا بچمو بگم بیاد😛 پرستار بچم یاسوجیه بچمم یاد گرفته باهاش حرف میزنه اونم ذوق میکنه🤪 مثلا بهش م ...

چه جالب من میخوام یاد بگیرم کاش بتونه کمکم کنه

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم
وایسا بچمو بگم بیاد😛 پرستار بچم یاسوجیه بچمم یاد گرفته باهاش حرف میزنه اونم ذوق میکنه🤪 مثلا بهش م ...

من لر یاسوجم اصلا همچین چیزی نداریم.ایسو یهنی همین الان ایچو یعنی اینجا

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من لر یاسوجم اصلا همچین چیزی نداریم.ایسو یهنی همین الان ایچو یعنی اینجا

عزیزم میشه پیشنهاد دوستیمو قبول کنی من میخوام لری یاد بگیرم

چه جالب من میخوام یاد بگیرم کاش بتونه کمکم کنه

کاری نداره این خانم دوساله میاد خونه ما و همش با تلفنش حرف میزنه من کلا میفهمم چی میگه ولی نمیتونم خودم حرف بزنم ولی متوجه میشم

عزیزم میشه پیشنهاد دوستیمو قبول کنی من میخوام لری یاد بگیرم

سوالاتو بپرس جواب میدم عزیزم.عرب کجا هستی؟

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست