2777
2789

خاستگاری که خونه و ماشین داره شغل ثابت داره در کنارش کار ازاد هم میکنه 

اخلاقشم شبیه به هم هستین و درک بالایی داره و خانوادش خوبن اصلا خسیس نیست ولی از لحاظ ظاهری خیلی خیلی معمولیه رو قبول می کنید؟ اینجوری بگم که ظاهرش به دلتون نیست

اگه بیزارباشم ازقیافش نه

ولی اگه حس کنم نهایتامیپذیرم این چهره تاآخرعمرکنارمه آره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کی کامل نیست...دارید میگیدظاهرش معمولیه پس بد نیست...وقتی همه چی خوبه یک اپشن رو میشه گذشت ...ولی نگفتید منظورتون از ظاهر !لباسشه ؟یا چهرش؟

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

دو صباح دیگه قیافه از یادت میره مهم اینه که انسان باشه 

و زندگی راحتی برات فراهم کنه 

وگرنه تیپو قیافه رو که میشه تغییر داد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه کسی سنش خیلی بالاست اگه خاستگارش خوب بود ولی قیافش معمولیه باید عجله کنه قیافه رو میشه کم کم با عمل تغییر داد یا بعضی لباسها آدمو جذاب میکنن ولی خاستگار خوبو ب خاطر این چیزا رد نکن

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
اگه کسی سنش خیلی بالاست اگه خاستگارش خوب بود ولی قیافش معمولیه باید عجله کنه قیافه رو میشه کم کم با ...

بله دقیقا با لباس مناسب کارای زیبایی مختصر خیلی میشه تغییرات ایجاد کرد هیچی جای مهربونی توجه اخلاق و خلق و خو رو نمیگیره.

[QUOTE=394518715]فکر میکنید میپذره ازش بخوای کمی تغییرات کنه به خاطر شما؟؟؟لباس مرتب عطر ..و کمی تغییر ظاهری ادم مرتبیه لباس اتو شده عطر ...اما مدل لباساش و ظاهر صورتش و اینا رو منظورمه

[QUOTE=394518715]فکر میکنید میپذره ازش بخوای کمی تغییرات کنه به خاطر شما؟؟؟لباس مرتب عطر ..و کمی تغی ...

خب منم همینو میگم.میپذیره مدل لباسشو عوض کنه ؟شما براش لباس بخرید؟یا با سلیقه شما لباس بخره؟؟مثلا با بوتاکس و تزریق چربی و نانوفت چهرش تغییر نمیکنه؟