خاستگاری که خونه و ماشین داره شغل ثابت داره در کنارش کار ازاد هم میکنه
اخلاقشم شبیه به هم هستین و درک بالایی داره و خانوادش خوبن اصلا خسیس نیست ولی از لحاظ ظاهری خیلی خیلی معمولیه رو قبول می کنید؟ اینجوری بگم که ظاهرش به دلتون نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه کسی سنش خیلی بالاست اگه خاستگارش خوب بود ولی قیافش معمولیه باید عجله کنه قیافه رو میشه کم کم با عمل تغییر داد یا بعضی لباسها آدمو جذاب میکنن ولی خاستگار خوبو ب خاطر این چیزا رد نکن
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
[QUOTE=394518715]فکر میکنید میپذره ازش بخوای کمی تغییرات کنه به خاطر شما؟؟؟لباس مرتب عطر ..و کمی تغییر ظاهری ادم مرتبیه لباس اتو شده عطر ...اما مدل لباساش و ظاهر صورتش و اینا رو منظورمه