2777
2789
عنوان

ظهر مهمون دارم

503 بازدید | 45 پست

من تازه عروسم و این اولین بچه کوچیکی هست که میخواد بیاد خونمون 

بنظرتون رو فرشی پهن کنم؟

میترسم چیزی بریزه

دوستم با پسر دو سالش دارن میان خونمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میخوای غذا بیاری،اره روفرشی پهن کن،بچه هم اگر خواست خوراکی بخوره،براش یه پارچه کوچیک بیار،البته اکثر مادرهای باسلیقه که بچه کوچیک دارن،خودشون یه پارچه دارن که موقع غذا زیر بچه میندازن،نداشت شما بیار،اشکال نداره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
مرسی عزیزم تاحالا خونم نیومده زشت نباشه؟

نه چه زشتی منم تازع عروسم از اول روفرشی انداختم 

البته روفرشی کل فرش نگرفته تقریبا اون قسمتی رو گرفته ک بیشتر میشینن

دیدی بالاخره شد🥺✨
وقتی میخوای غذا بیاری،اره روفرشی پهن کن،بچه هم اگر خواست خوراکی بخوره،براش یه پارچه کوچیک بیار،البته ...

امیدوارم از این بچهایی که به همه چیز دست میزنن و میریزن نباشه  

نه چه زشتی منم تازع عروسم از اول روفرشی انداختم البته روفرشی کل فرش نگرفته تقریبا اون قسمتی رو گرفته ...

خب پس پهن میکنم که خیالم راحت باشه من خیلی حساسم خیلیییی

نه چه زشتی منم تازع عروسم از اول روفرشی انداختم البته روفرشی کل فرش نگرفته تقریبا اون قسمتی رو گرفته ...

نه والا ما برا مهمان جمع میکنیم. جایی رفتیم روفرشی کوچکی پهن داشت هنوز مادرشوهرم مسخرش میکنه 

نه والا ما برا مهمان جمع میکنیم. جایی رفتیم روفرشی کوچکی پهن داشت هنوز مادرشوهرم مسخرش میکنه

فرش هام سفیده تقریبا . روفرشی کوچیک هم منظورم ۶ متریه .به نظرم خوبه و جایی برای مسخره کردن نداره .

دیدی بالاخره شد🥺✨
نه ننداز. اگه خواستین چیز بخورین بگو چیزی میندازی برای بچت؟اونم در جواب میگه اره. اونموقع بنداز

بعد ناهار میخوان بیان اما خب تنقلالت گرفتم پفک و اینا بخاطر این میترسم بماله

اصلا بهتره پفک رو نیارم که نریزه؟