2777
2789

دوسه روزه، عضلات مامانم درد میکنه، مثلا یه دقیقه پاشه

بعد یه ساعت دستش بعد دوباره کمرش 🥺

امروز صبح بیدار شدم احساس کردم یکم دستش پف کرده 

قبلن واریس داشت و داره 

فک میکنید میتونه علائم کرونا باشه؟؟؟ 

سوزش گلو و سردرد نداره، تبم نداره گاهی یه خورده بدنش گرم میشه 😔 

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓

عزیزم من درد و کوفتکیم برای کب بدنم بود و کلا بی حس و خسته بودم فکرنکنم مامانت کرونا د اشته باشه چون علائم تنفسی اصلا نداره

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماببرتست خیالت راحت شه

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

ان شاء الله نباشه

بیا تاپیک آخرم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

عزیزم من درد و کوفتکیم برای کب بدنم بود و کلا بی حس و خسته بودم فکرنکنم مامانت کرونا د اشته باشه چون ...

نه هیچیش نیست ولی بدن دردش قط نمیشه 😖 

الان دارم میبرمش تست بده و آزمایش ببینم چشه 

بدن دردی ن ب همه جا میزنه کف پا پشت ساق پا کمر شونه هاوای وای هیچ جا در امان نیست اسمری ضد درد بزن ...

😖😖 فک میکنی کرونا داره؟ 

دارم میبرمش دکتر 

نه هیچیش نیست ولی بدن دردش قط نمیشه 😖  الان دارم میبرمش تست بده و آزمایش ببینم چشه

اگه تیکه تیکه بدنش درد بگیره کرونا نیست مگه اینکه خدایی نکرده مدل جدید باشه😫🤐

انشالله که تستش منفیه عزیزم 

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
اگه تیکه تیکه بدنش درد بگیره کرونا نیست مگه اینکه خدایی نکرده مدل جدید باشه😫🤐 انشالله که تستش منف ...

خدا کنه 

اخه چن روز پیش یکی از دوستامو دیدم سالم سالم بود، چون شوهرش گرفته بود اینم تست داد مثبت شد اصلا نمیشه اعتماد کنی میگن این جدیده یهو علائم نشون میده