2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا داشتین و دارین بیاین لطفا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 20 پست
خدا کنه  اخه چن روز پیش یکی از دوستامو دیدم سالم سالم بود، چون شوهرش گرفته بود اینم تست داد مث ...

دلتا خیلی عجیب و غریبه من خودم خیلی عجیب گرفتم خودمم باورم نمیشد ولی تستم مثبت شد و از فرداش علائمم شروع شد 

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتا خیلی عجیب و غریبه من خودم خیلی عجیب گرفتم خودمم باورم نمیشد ولی تستم مثبت شد و از فرداش علائمم ...

الان حالتون خوبه؟ 

چیا خوردید غذا چقد طول کشید تا بهتر بشید

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
الان حالتون خوبه؟  چیا خوردید غذا چقد طول کشید تا بهتر بشید

بله عزیزم بهترم

دکتر به من گفت آب سیب و انبه و آناناس بخورم و واقعا خیلی تاثیر داشت تو اون ایامم باید بیشتر غذاهای نرم و گرم مصرف بشه

من یک هفته و نیم طول کشید خوب بشم

بله عزیزم بهترم دکتر به من گفت آب سیب و انبه و آناناس بخورم و واقعا خیلی تاثیر داشت تو اون ایامم با ...

خداروشکر که بهترید ممنونم از راهنماییتون ❤️

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
خداروشکر که بهترید ممنونم از راهنماییتون ❤️

خواهش میکنم عزیزم انجام وظیفه بود انشالله که مادرتون صحیح و سالمن و تستشون منفی میشه