بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
این خانم خدا نکنه ی مریض ب تور شما بخوره این بنده خدا اگ قرار نبود ک حالش بدتر شه ک بدترش کردی رفت!کرونا واسه همه بدنا یکسان نیست این بیچاره رو کل انرزیشو گرفتی
عزیزم شما فقط سعی کن استراحت کنی و اصلا نترسی اگرم خدایی ناکرده بدتر شدی فقط دکتر برو و از اون بپرس چیکار کنی غذا بخور و تا میتونی نوشیدنی
من دوساله هیجا نمیرم همش از ترسش چون خودمم ضعیفم مامانم گرفته اش اومد بمن داد😭
خوب خوب شدی همینجوردگ اعتیادکن .
تامیتونی ب خودت وتقویتت برس دگترب من گفت تاغذامیموه واستراحت نکنی خوب نمیشی .اینکاروکن.این کروناجوریه ک وقت ادموازپامیندازه ولی بدن قوی ترازکروناس میجنگه دراخرپیروزمیشه ولی بدن نابود
من الان دوهفتس گوش دردو گلو درد دارم ۳روز هم هست سرفه میکنم ولی کم ضعف بدن هم دارم
عی لعنت بهت کرونا
از اول تابستون دایم مریضم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
ببخشید داروی امام کاظم چی هست چه قیمته از داروخونه بگیرم
داروی امام کاظم از فروشگاه طب سنتی یا اسلامی
داروخانه نداره
یه داروی مخصوص طب اسلامی هست
قیمتش خبر ندارم چون خودم نگرفتم شوهرم گرفته ما برا پیشگیری تقریبا هر ده شب یه بار میخوریم ولی گرون نیس
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
خیلی ممنون از حرفاتون اما تروخدا شما که سالم هستید حتی از مادرتون هم فاصله بگیرید امیدوارم هیچکی گرف ...
عزیزم منم کرونا دارم هفته گذشته گرفتم
ایشالا ک کسی نگیره ولی هرکسیم بگیره بهتره روحیشو حفظ کنه و نترسه و مدام مولتی ویتامین و نوشیدنی بخوره دکترم گفت تا وقتی غذا بخوری و کارت ب سرم نکشه این یعنی خوبی