2777
2789
عنوان

بیایین ببینم😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 57 پست
نرفتم ولی الان از۲۰روزگذشته نمیتونم بشینم نفس تنگی اذیتم میکنه لثه هام هم داغون شده خونریزی داره&nbs ...

وای خدا مرگم بده اینفد وخیم و طولانیه😭

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرفتم ولی الان از۲۰روزگذشته نمیتونم بشینم نفس تنگی اذیتم میکنه لثه هام هم داغون شده خونریزی داره&nbs ...

تروخدا هیچ راهی نداره سریع خوب بشم ریه ام درگبر نشه🥺

پس حالامونده  ک حالت خراب بشه تامیتونی تقویت کن خودتو.کروناتواولاشه حالت بدترازاینکه هستی میشی. ...

الان باید چیکار کنم اخه بدنم هم خیلی ضعیغه😭😭

تروخدا هیچ راهی نداره سریع خوب بشم ریه ام درگبر نشه🥺

ریه ک درگیرمیشه معلوم نیس چنددرصد.

بخورجوش شیرین کن.وروزی دوبارعنبرنسابااسپنددودکن خیلی خوبه دوهفته طول میکشه ازمریضی بیای بیرون ولی دگترمیگه ۱ماه طول میکشه ک ب خودت بیای وبی حالی رفع بشه من الان ک الان  مریضم وخونه خواب 

الان باید چیکار کنم اخه بدنم هم خیلی ضعیغه😭😭

تقویت خودت وداروتقویتی بخور.

سرم زدی یان؟؟

غذامیموه واب میموه طبیعی بخورعرقی جات هم زیادبخورچای دارچین وزنجبیل هم بخورچای سبزهم بخوبه .سوپ عدسی وابگوشت گوسفندزیادبخور شیروماست اینچیزانخورک بدترمیکنه.عنبرنساهم دودکن

ریه ک درگیرمیشه معلوم نیس چنددرصد. بخورجوش شیرین کن.وروزی دوبارعنبرنسابااسپنددودکن خیلی خوبه دوهفته ...

ببخشید میتونم درخواست دوستی بدم حالم بد شد ازتون کمک بگیرم

بعد از یه ماه کامل خوب میشم یا بازم توی وجودمه 

بازم این کرونا میگیرم؟

تقویت خودت وداروتقویتی بخور. سرم زدی یان؟؟ غذامیموه واب میموه طبیعی بخورعرقی جات هم زیادبخورچای دا ...

نه سرم نزدم  

خیلی ممنونم از توضیحاتت  خیلی مبترسم چون کسی هم ندارم اینکارا برام بکنه خودمم خیلی بیحالم

میشه دقیقا علائمی که داشتید به نوبت برام بگید

ببخشید میتونم درخواست دوستی بدم حالم بد شد ازتون کمک بگیرم بعد از یه ماه کامل خوب میشم یا بازم توی ...

میگن ۱۴روزیا۲۰روزریکاوری میشه بدن ولی تا۱ماه ادم حالش همینجوری هست خوب میشه.

اره وقتی کرونابگیری هرچقدهم ک بری بیرون کرونارومیگیری البته زودترازاین ک گرفتی چون بدنووسیتم امینی رو این کروناضعیف میکنه بازم وزودترهم میگیری وقتی خوب شدی زیادنروبیرون

اره نمیترسونمت ولی تقویت کن خودتوهفته اول دردهفته دوم ازپامیندازه .مواظب باش ازالان ب خودت برس چای د ...

چای دارچین و زنجفیل اصلا خوب نیس کبدش رو درگیر میکنه(من طب سنتی بلدم) 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.