2777
2789

ولی من اصلا اینطکر فکر نمیکنم.

جلوی همه عروساش رو خراب میکنه. آدم نمیدونه جوابشو بده یا نه.

واسش یبار ۲تا شلوار خونگی گرفتیم لازم داشت، جلو همه گفت اینا چیه من از اینا خوشم‌نمیاد و....

بعدا دیدم یواشکی به نوه اش میگه چه جنسی داره نکاش کن.

بعد رفتیم خونه خاله شوهرم جلو اون برگشت گفت اینا واسم شلوار خریدن خوشم نمیومده دادم به فلانی ولی ببین من چه تیشرتی واسه پسرم خریدم خوشش اومده پوشیده.

منم دیگه طاقت نیاوردم و گفتم کارتون که خیلی زشت بود جلوی همه گفتین. این تیشرتم من به شوهرم گفتم بپوشه که دل شما نشکنه وگرنه نمیخواست بپوشه.

همیشهههههه همینطوره منم قسم خوردم دیگه هیچوقت چیزی واسش نخرم. حتی سوغاتیم میبریم من نمیدم دستش مییگم شوهرم خودت ببر بده بمن ربطی نداره‌

پر از خیال🙂‍↔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت داره ماست مالی میکنه

مادرش شعور نداره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عزیزم جون به جون این مادر شوهر ها کنی بازم خر نفهمن به قول شرک زیاد حساس نشو

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

وایییی چقدر حرص آدم رو در میارن اینجور آدماولکن محل بهش نزار.

من محل نمیزارم دیگه.

اما اون همیشه تیکه میندازه.

تابستونا شوهرم‌میره کمک پدرش 

تقریبا یک هفته ای رو میریم اونجا. بعد یجوریییی رفتار میکنه و منت میزاره انگار اونا دارن واسه ما‌ کار میکنن و زحمت میکشن.

هرچیم میگم به شوهرم‌من نمیام خودت تنها برو متوجه نیست.

شوهرمم که بیرونه دیگه اینم منو تنها گیر میندازه میچزونه

پر از خیال🙂‍↔️
شوهرت داره ماست مالی میکنهمادرش شعور نداره

یبار داشتم‌برنج‌میختم قاشقی که توی قرمه سبزی بود رو زد توی اب برنج. من رفتم سر وقت برنج دیدم کای چیزای سیاه توی برنجه.

شروع کرد غر زدن که تو حتما برنج رو نشستی و... 

جالبه که واسه مهمان هم بود.

اینقد عصبانی شدم که زنگ زدم به شوهرم. 

گفتم دقیقا هدف از این کارا چیه؟ میگفت نه شوخی کرده.

گفتم‌مگه من شوخی دارم یا این غذا اسباب بازیه.

بعدم برگردین بگین این غذا بلد نیست بپزه و خرابه غذاهاش؟

جالبه که دست پخت من از کل فامیلشون بهتره. 

پر از خیال🙂‍↔️
من محل نمیزارم دیگه.اما اون همیشه تیکه میندازه.تابستونا شوهرم‌میره کمک پدرش تقریبا یک هفته ای رو میر ...

نگا اگه. من جای تو بودم 

وقتایی که شوهرت نیست میبینی داره زر میزنع 

توهم قشنگ جوابشو بده هرچی گفت بدتر شو برگردون به خودش ولی با حرفاش اصلا حرص نخور تو اون مریضه.

اگرم که شوهرت فهمید بگو نه و هاشا کن بگو من حرفی نزدم به مامانت

الان فکر میکنه بی زبونی هرچی دلش میخواد میگه بهت

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.